SiB Plus / Zdrav život

Od Nove godine idem na dijetu...

Od Nove godine idem na dijetu...

Ponovno je stiglo to doba godine kada ljudi razmišljaju i donose novogodišnje odluke. Ako Vaša novogodišnja odluka uključuje gubitak tjelesne mase, najbolja šansa za uspjeh se krije u posjetu nutricionističkom savjetovalištu udruge Balans(Osijek i Virovitica), gdje ćete uz pomoć stručnjaka svoje želje i ostvariti!

dijeta sib 400Posljednjih godina Hrvatska se sve više s jedne strane bori s pojavom pretilosti, dok s druge strane sve više osoba obolijeva od poremećaja u prehrani. Prehrana ima važnu ulogu (sva hrana posjeduje određena farmakološka svojstva) u životu svake osobe, bilo da je dijete, sportaš, boluje od neke bolesti ili se samo brine za svoje zdravlje.

Upravo iz navedenih razloga, Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans" Osijek, i u 2013. godini organizira besplatnu analizu sastava tjelesne mase uz tumačenje rezultata i određivanje potreba za detoksikacijom organizma te savjetovanje za smanjenje tjelesne mase za sve zainteresirane osobe. Osobe koje dođu u savjetovalište osim besplatnog savjetovanja imaju mogućnost i izrade individualnih planova prehrane te mogućnost izrade programa detoksikacije organizma. Također, zainteresirane se osobe mogu uključiti i u školu zdravlja koju provodi multidisciplinarni tim (liječnik, nutricionist, osobni trener). Stručno savjetovanje, kao i izradu planova prehrane i detoksikacije provodi magistar nutricionizma.

Akcija besplatnog savjetovanja traje od 02.01.2013 do 18.01.2013.

Savjetovalište se nalazi na adresi Šetalište P. Preradovića 7. Osijek (ambulanta dr Hečimović), a radno vrijeme je parnim datumima od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 te u Virovitici, Zavod za javno zdravstvo Sv. Rok (svaki petak od 15:00 do 20:00). Svoj dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na broj 097 7808 943 ili 091 5034 268, ili na mail [email protected].

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!