SiB Plus / Zdrav život

Udruga Balans: Besplatno određivanje sastava tjelesne mase i blagdanski popust

Udruga Balans: Besplatno određivanje sastava tjelesne mase i blagdanski popust

Bliži se vrijeme darivanja, pomozite sebi ili svojim najdražima povećati kvalitetu života te poboljšati zdravstveno stanje.

Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans" Osijek, od 1. prosinca organizira besplatno određivanje sastava tjelesne mase (starost organizma, % masnog i mišićnog tkiva, masno tkivo oko organa, ITM, BM, masa,..) te 20% popusta na izradu individualnih planova prehrane. Individualan plan prehrane je idealan i originalan poklon dragoj Vam osobi. Besplatna akcija i popust traje do 31. prosinca 2013. Članstvom u udruzi podupirete njezin rad, ali i ostvarujete godišnji popust na sve usluge od 30%.

Savjetovalište se nalazi na adresi Šetalište P. Preradovića 7, Osijek (ambulanta dr. Hećimović), a radno vrijeme je parnim datumima od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati. Svoj dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na broj 097 7808 943 i 091 5034 268, ili na mail [email protected]. Više informacija na web stranici: www.nutricionizam-balans.com.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sretne blagdane želi Vam Balans, s Vama i u 2014.!


Izdvojeno

Reci što misliš!