SiB Plus / Samo domaće

Vrijeme je za pripremu zimnice - nema bolje od domaće rajčice

Vrijeme je za pripremu zimnice - nema bolje od domaće rajčice

Čim su sazreli prvi plodovi u slavonskim vrtovima, počelo se s pripremom zimnice. Sve što se uzgajalo u nastavku godine može se pojesti, a i uštede su prilične. Ovih se dana ukuhava rajčica.  Istražili smo na kakve se sve načine može sačuvati i pripremiti.

Od ranoga jutra puši se u ljetnoj kuhinji Bošnjakovih u Branjinu Vrhu. Kuha se sok od rajčice.

"Dosad smo napravili ukuhanu rajčicu, napitak od rajčice, paštetu od rajčice, pekmez od rajčice i suhu rajčicu, a bit će tu i šalša s raznim okusima", kaže Ljubica Bošnjak iz Branjina Vrha

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Opširnije u prilogu RTL televizije:

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!