Saznajte kako nastaju kobasica i čvarci od ribe
Pomalo neobične slavonske delikatese pronašli smo u Petrijevcima. Ovoga puta nismo navalili na svinjsko meso poput kulena, već na ribu i to kakvu. Obitelj Gudlin lansirala je na tržište gastronomski hit. Kobasice, čvarci i kotleti u njihovoj kuhinji imaju potpuno drukčiji okus.
Za proizvodnju 1kg riblje kobasice potrebno je čak 15kg ribe i to četiri vrste u različitim količinama što joj daje specifičan okus. Cijena kilograma iznosi 50 eura.
Opširnije u prilogu RTL televizije:
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
-
U igri Joker igrač iz Osijeka osvojio je 6000 eura
-
Otežan je promet na zapadnoj obilaznici zbog prometne nesreće
SiB.hr
Izdvojeno
-
Ukupno je u Hrvatskoj 399 lokacija s kamerama, a u Slavoniji i Baranji je njih 79
-
Bez obzira na poskupljenje općenitih životnih troškova, studenti u Osijeku imaju privilegiju relativno stabilnih cijena najma stanova
-
Olga ne planira napustiti Osijek, a u Ukrajinu odlazi samo u okviru posjeta rodbini i prijateljima
-
Reci što misliš!