Modni trendovi

Modni trendovi

Pogledajte finalistice Miss Universe među kojima su i tri slavonke

miss finalistice haljine 495

Započelo je službeno glasovanje za Miss fotogeničnosti izbora Miss Universe Hrvatske 2013...

FOTO
   

Otvorenje modnog ateljea 'Fashion disorder'

fashion disorder 2 285

U Osijeku se otvara novi modni atelje 'Fashion disorder'. Posjetite otvorenje i pogledajte što nam pripremaju...

   

Nova kolekcija Hunter & Diesel obuće

hunter moda 285

I ovog proljeća Hunter je neizostavan u garderobi svih hrvatskih trendsettera. Varljivo proljetno vrijeme uvijek Vas može iznenaditi ali zato Vas Hunterice nikada neće iznevjeriti.

   

Dočekajte Novu godinu sa stilom

moda docek400

Još samo nekoliko dana dijeli nas od ulaska u obećavajuću Novu 2012. godinu. Uz onu tipičnu brigu „Gdje proslaviti Novu godinu?" često se, iako malo češće među ženskom populacijom, javlja još jedna svima dobro poznata... Što to obući za doček?

   

Modni trendovi: Carstvo H&M

Modni trendovi: Carstvo H&MU svakom planiranom putovanju izvan lijepe naše posebno me razveseli kada destinacija ima dobru shoping zonu. A sreća bude još i veća ukoliko se u njoj nalazi H&M.

   

Modni trendovi : Muška odijela - 2010/2011

 

Modni trendovi : Muška odijela - 2010/2011Mogli bi reći da i nema baš mnogo muških modnih trendova, i da se većinom ženski modni trendovi adaptiraju u muškom svijetu mode. Ali, ako trendovi muških frizura za ovu sezonu nešto dokazuju onda je to ništa drugo nego čista klasika koja će uvijek vladati što se tiče tržišta muške odjeće. Pogotovo kada se radi o muškim odijelima.

Opširnije: Modni trendovi : Muška odijela - 2010/2011

   

Modni trendovi: Fashion victim

Modni trendovi: Fashion victimVečeras sam bila na proslavi diplome. Lijepo sam se sredila i sve iskombinirala uz moje nove cipele koje nisam mogla dočekati da ih obujem.  Visoke štikle od brušene kože s platformom.

Opširnije: Modni trendovi: Fashion victim

   

Modni trendovi: Jesen / Zima 2010 - dio 3

Modni trendovi: Jesen / Zima 2010 - dio 3Nastavljamo sa modnim idejama, donosimo vam još detaljniji uvid o najnovijim modnim trendovima za Jesen/ Zimu 2010.

Opširnije: Modni trendovi: Jesen / Zima 2010 - dio 3

   

Modni trendovi: Jesen / Zima 2010 - dio 2

Modni trendovi: Jesen / Zima 2010 - dio 2Za sve one koji vole jesen i zimu i koji uživaju u slojevitom jesenskom odijevanju, kaputima, šalovima, jaknama...

Opširnije: Modni trendovi: Jesen / Zima 2010 - dio 2

   

Modni trendovi: Jesen - Zima

Modni trendovi: Jesen - ZimaJesen nam polako dolazi,a ni  zima nam se ne čini jako daleko. Trgovine su prepune novih jesenskih i zimskih kolekcija, mekih džempera, krznenih prsluka, kaputa, čizama... Sigurno ste već raspakirali kutije s toplijom odjećom ili vam je to uskoro u planu....

Opširnije: Modni trendovi: Jesen - Zima

   

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja