Promo / Predstavljamo-Sport

Tenis klub Jezero promovira sport, rekreaciju i zdrav život u Osijeku

Tenis klub Jezero promovira sport, rekreaciju i zdrav život u Osijeku

Oaza mira i – tenisa. Baš tako se može nazvati prostor Teniskog centra Jezero u Kupskoj ulici u Osijeku. Osam teniskih terena (od kojih je u zimskim danima čak pet pod balonom, s grijanjem i uvijek ugodnom temperaturom za sportske mečeve), dvorana za skvoš, terasa za druženje i odmor s pogledom na teniske terene, travnjaci oko teniskih terena pogodni za dječju igru te jezero, pravo jezero usred grada Osijeka.

Na TK Jezero odvija se cjelogodišnje natjecanje rekreativaca u tenisu iz Osijeka i Osječko-baranjske županije, ali i šire nazvana „Piramida“. Za sudjelovanje se može prijaviti baš svaki zainteresirani rekreativac, a igrači su razvrstani u 20-tak redova (jakosnih skupina) po 6 osoba. Najsposobniji igrači su u višim redovima, a u međusobnom razigravanju omogućava se svakomu da igra u sebi primjerenoj skupini te napredovanje prema rezultatima na terenu. Igrači međusobno dogovaraju termine susreta. Susreti u sklopu Piramide odigravaju se vikendom, no tereni su otvoreni i svim radnim danima kada se na terenima TC Jezero odvijaju škole tenisa na učenike osnovnih i srednjih škola, vrtićki uzrast te odrasle, baš kao i susreti svih tenisača izvan natjecateljskog unutar Piramide.

Ljetna Piramida počinje 01.05.2017. godine te Tenis klub Jezero poziva sve zainteresirane da se prijave. Cjenik pogledajte na web site-u kluba www.tkjezero.hr
Tenis klub Jezero posebnu pozornost pridaje mladim tenisačima, odnosno djeci koja se žele na taj način rekreirati. Školu tenisa za djecu vrtićke dobi i osnovnoškolce u skupinama od 1.-4. razreda i 5.-8. razreda vodi trener Oliver Janković, koji je sjajan igrač, ali isto tako je dobar trener i pedagog. Za najmlađe su posebno zanimljive igraonice gdje se može učlaniti djecu u dobi već od četiri godine za koje Klub ima posebne male rekete i prilagođene mreže.

Kao nadopuna tenisu na TK Jezero postoji i dvorana za skvoš. Ljubitelji ovog oblika rekreacije mogu rezervirati termin po cijeni od 60kn/h. U cijenu ulazi i iznajmljivanje reketa ukoliko nemate svoje.

[important title=]NAGRADNA IGRA  TK Jezero i SIB.hr

TK Jezero i SIB. Hr ti daruju besplatnu članarinu u Piramidi, termin tenisa ili skvoša. Potrebno je u komentar napisati željeni poklon.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u lajkati stranicu te u komentar ispod članka napisati „TK Jezero i SIB.hr mi poklanjaju besplatnu članarinu/termin skvoša/termin tenisa“. Besplatna članarina u Piramidi se odnosi na osobe koje još nisu u Piramidi. Tri najsretnija dobitnika biti će izvučena u nedjelju 16.04.2017.godine.

Dobitnici su:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dražen Radanović - besplatna kotizacija
(mjesečna članarina)
Marta Štefanek - besplatan sat skvoša
Jadranko Grubišić - besplatan sat tenisa

[/important]

Kontakt:
Tenis klub Jezero, Kupska bb, Osijek
Telefon: 031/272-900
E-mail adresa: [email protected]

Facebook: Tenis Klub Jezero

   


Izdvojeno

Reci što misliš!