Promo / Predstavljamo-Sport

RcB Summer Camp: Iskoristite ljeto za treninge od kojih ćete se osjećati bolje i zdravije

RcB Summer Camp: Iskoristite ljeto za treninge od kojih ćete se osjećati bolje i zdravije

Iskoristite višak energije koji nam donose topliji mjeseci za trening od kojeg ćete se osjećati bolje i zdravije. Nudimo program za sve koji imaju malo ili uopće nemaju iskustva u treniranju i baratanju svojim tijelom.

Summer Camp u RcB-u trening je srednjeg do visokog intenziteta u kojem koristimo elemente yoge, primitivnih i životinjskih kretnji, kickboxinga i kettlebell treninga. U tom zanimljivom spoju gdje možete ponešto i naučiti objedinili smo sve što Vam je potrebno kako bi zdravije disali i kretali se, elemente osnovne ljudske snage i kondicije te odličan način za riješiti se sveprisutnog stresa.

Program „RcB Summer Camp“ osmišljen je od strane stručnih trenera rekreacijskog centra koji su licencirani i educirani od strane najboljih i najutjecajnijih u fitness industriji: TRXa, TrigerPoint performance, Movement Balance System, StrongFirstGirya, certificirani instruktori ketllebell treninga od strane Steve Maxwella MAXWELLSCTM; instruktori yoge i pilatesa i grupnog fitnessa uz glazbu verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a sukladno europskom kvalifikacijskom okviru.

Program je osmišljen na način grupnog rada u kojem je svaki pojedinac bitan uz uvažavanje individualnih razlika te se svakome posvećuje dovoljno vremena da savlada osnovne vježbe kako bi funkcionirao u grupi te napredovao zajedno sa grupom. Držimo se provjerenih i znanstveno dokazanih principa. Nismo podlegli komercijalnim trikovima fitness industrije. Mi držimo da tempo života ne ostavlja puno vremena koje možete odvojiti za sebe, a s druge strane sjedilački način života, nezdrava prehrana te stres ostavljaju posljedice. Imajte na umu da tehnička razina svake vježbe mora biti na visokoj razini, jedino tako poboljšavamo svoj zdravstveni status i ne izlažemo se riziku. Nije li to cilj rekreacije?

Kontaktirajte nas preko https://www.facebook.com/rcb.osijek za sve informacije ili na brojeve mobitela 095 7996 604 Andrej i 097 7255 115 Borna. Program je namijenjen početnicima, za iskusnije vježbače kontaktirajte nas i dogovorite uvodni sat za jednu od naprednih grupa. Nalazimo se u Naselju Vladimira Nazora u uređenom atomskom skloništu iza zgrade broj 2. Termini „RcB Summer Camp“ treninga su utorak i četvrtak od 20h do 21h.

NAGRADNA IGRA:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za nagradnu igru molimo da se javite ako stvarno imate želju isprobati program i provjerite jel vam odgovara lokacija dvorane i termin treninga. Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri upišite u komentar članka „Želim iskoristiti ljeto i trenirati u RcB Summer Campu.“ Troje sretnih čitatelja nagradit ćemo sa besplatnom članarinom za mjesec lipanj.

DOBITNICE:
Tanja Dogan
Eva Kalčić
Vedrana Zovak

SiB.hr

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!