Promo / Predstavljamo-Sport

Trenirajte Brazilski jiu jitsu u Hrvačkom klubu Osijek

Trenirajte Brazilski jiu jitsu u Hrvačkom klubu Osijek

Brazilski Jiu Jitsu je borilački sport koji je nastao iz modificirane verzije Judoa u vrijeme drugog svijetskog rata. U Brazilskom Jiu Jitsuu borba je usredotočena na parter. Cilj borbe je zauzimanje dominantne pozicije gdje uz pomoć tehnike i ravnoteže fizički slabija i manja osoba može veću i snažniju osobu prisliti na predaju. Također, borba u parteru je osnova za MMA (engl. Mixed Martial Arts) kod nas popularno zvan ''Ultimate fight''.

Hrvački klub Osijek je među najuspješnijim klubovima u regiji. U klubu trenira nekoliko svjetskih i europskih prvaka koji redovito nastupaju na natjecanjima diljem Hrvatske i Europe.
 
U osječkom klubu ne uče se samo parterne tehnike Brazilskog Jiu Jitsua, već se rade i elementi Juda i hrvanja. Na treninzima se osim tehničkog dijela i sparinga prolazi kroz temeljito zagrijavanje, akrobatiku, vježbe snage te određene specifične vježbe za ovaj borilački sport.
 
Brazilski Jiu Jitsu je moguće trenirati rekreativno ili natjecateljski za sportske turnire. Za početak treniranja nije potrebno nikakvo predzanje o borilačkim sportovima, već samo dobra volja.
 
Treninzi se održavaju se pod vodstvom Ivice Tadijanova.  
 
Adresa:  Naselje Vladimira Nazora – zapadno atomsko sklonište (iza zgrade broj 16).
Termini treninga: Ponedjeljak, srijeda i petak od 20:30 do 22:00.
 
Dodatne informacije potražite na: Facebook-u: https://www.facebook.com/HKOsijek/ Instagram-u: @hk.osijek  E-mail: [email protected]  


 

[important title=]NAGRADNA IGRA:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poklanjamo vam 3 mjesečne članarine za Brazilski jiu jitsu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare ispod članka samo upisati svoje IME i PREZIME

DOBITNICA: Maja Cvitković.[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!