Promo / Predstavljamo-Sport

Svibanj – mjesec trudnica u Sokol Centru Osijek!

Svibanj – mjesec trudnica u Sokol Centru Osijek!

Trudnice koje se žele rekreirati i iskušati blagodati umjerenog vježbanja, ovog svibnja mogu to učiniti u Sokol Centru Osijek – i to besplatno!

Mjesec svibanj u Sokol Centru Osijek na adresi Kralja Zvonimira 5 prozvan je mjesecom trudnica pa će tako sve buduće mame moći besplatno isprobati upravo u Sokol Centru program rekreacije pod nazivom PRENATAL GYM.

Riječ je o programu vježbanja za buduće majke, a vježbe su namijenjene povećanju snage, izdržljivosti, poboljšanju cirkulacije i disanja. Poseban naglasak se stavljat će se na držanje tijela, disanje, opuštanje te na kontrolu pokreta tijekom izvođenja vježbi. Osim što je vježbanje u trudnoći dobro za trudnicu ujedno ima dobre učinke i na fetus što je dolazano kroz niz istraživanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Termini u kojima će se provoditi rekreacija za trudnice tijekom cijelog mjeseca svibnja su UTORKOM i PETKOM i to počevši od petka, 3. svibnja u sljedećim terminima:

•    8:45 – 9:45h
•    18:45 – 19:45h

Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju mjesta u grupi na broj 095 505 2589 (trenerica Martina), pozivom ili WhatsUp/Viber porukom.

SiB.hr

 

Izdvojeno

Reci što misliš!