Promo / Ostalo-predstavljamo

U Višnjevcu se otvara novi zabavno rekreacijski centar - Telastic

U Višnjevcu se otvara novi zabavno rekreacijski centar  - Telastic

Novo u Višnjevcu! Od rujna s radom započinje novi zabavno rekreacijski centar na adresi Nikole Šubića Zrinskog 11 – Telastic.

Nebitno imate li ili nemate sportsku / rekreacijsku podlogu, naši treninzi obuhvaćaju izvedive vježbe s vlastitom tjelesnom težinom i malim opterećenjima. Zajedno, kroz trening, gradimo svjesno tijelo.

Cilj trenažnog procesa u Telasticu nije samo izgraditi lijepo tijelo, već uživati u procesu, naučiti kako naše tijelo funkcionira, i u skladu s tim razvijati snagu, koordinaciju, mobilnost, fleksibilnost i sl.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Grupe za umirovljenike imaju prilagođene vježbe kojima je cilj ostvariti bolju pokretljivost tijela, spriječiti ili umanjiti moguće bolove u leđima, kukovima i ostalim problematičnim dijelovima ljudi u starijoj životnoj dobi. Mjesta ima i prijave su otvorene.

Grupe za odrasle trenutno su pune. Ukoliko bude prostora, otvorit ćemo jutarnji termin i obavijestiti o tome na facebook stranici.

Treninzi za djecu obuhvaćaju elemente osnovne gimnastike, plesa, pokreta i cirkuških umjetnosti. Dječji trening, osim što razvija snagu, koordinaciju i motoriku, istovremeno ih uči disciplini, poštivanju drugih, ali i podiže samopouzdanje.

Djeca 1 i 2 – predškolci
Djeca 3 i 4 – školarci

Također nudimo i individualne sate za sve dobne uzraste, a termini su po dogovoru.

Screenshot 1raspored

Prijave putem:
facebook stranice       facebook/telastic
e-mail                [email protected]

PR OBJAVA


Izdvojeno

Reci što misliš!