Promo / Ostalo-predstavljamo

SiB.hr i RcB ''Kids & Teens Kickboxing" nagrađuju najmlađe!

SiB.hr i RcB ''Kids & Teens Kickboxing

Udruga za promicanje kvalitete života i zdravlja „RcB“ organizira treninge kickboxa za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Trenizi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom prostoru pod vodstvom Ivana Lazara, dugogodišnjeg kickbox natjecatelja i trenera s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima.

Treninzi se održavaju u sljedećim terminima: utorak i četvrtak od 19.45 do 21.00 i subotom od 9.00 do 10.00 sati.

Tjelesna aktivnost od neprocjenjive je važnosti za pravilan i sveobuhvatan psihofizički rast i razvoj djeteta. Pravilni i kvalitetni poticaji iz okoline bit će odlučujući u stvaranju zdrave i snažne osobnosti vašeg djeteta, a dijete koje sudjeluje u organiziranoj tjelesnoj aktivnosti vrlo rano postaje samostalno, jača samopouzdanje i razvija pozitivniju sliku o sebi. Također, rano bavljenje sportom razvija svijest djeteta o pozitivnom učinku fizičke aktivnosti na zdravlje,  a djeca koja sudjeluju u sportu postižu bolji uspjeh u školi, imaju bolje razvijene socijalne vještine i više su timski orijentirana.

Treninzi se održavaju u atomskom skloništu u naselju Vladimira Nazora, iza zgrade broj 2.

NAGRADNA IGRA:

Nagrađujemo 3 sretna čitatelja s mjesečnom članarinom za vaše dijete. Sve što trebate jest u komentar ovoga članka napisati „(Ime djeteta) želi doći na „kids & teens kickboxing u RcB“ te pričekati izvlačenje sretnih dobitnika/ca!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za dodatne informacije javite se na broj telefona: 095/344-4781 (Ivan Lazar) ili na službenu facebook stranicu Udruge.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!