Promo / Gospodarstvo

veliki odmor i osječki taxi udružili snage

Osječka dostava - najbrža dostava u gradu!

Osječka dostava - najbrža dostava u gradu!

Kupovina nikada nije bila brža i jednostavnija

Dok Vi odmarate, internet trgovina Veliki odmor kupnju obavlja umjesto Vas, a Osječki taxi svaku narudžbu sigurno dostavlja na Vašu kućnu adresu u kratkome roku!

Mogućnost kupovine svih vrsta proizvoda putem samo nekoliko klikova predstavlja najbrži te najjednostavniji oblik kupovine, uz naglasak na uštedu vremena i novca, a najbržom i najsigurnijom gradskom dostavom, svaki proizvod na adresu korisnika dolazi u najkraćem mogućem roku.

velikiodmor2
Nova internet trgovina u gradu - brza i jednostavna kupovina iz udobnosti vlastitoga doma!


Takvom je suradnjom cilj svim korisnicima pružiti kvalitetnu i naprednu uslugu. Spajanjem vizija dvaju lokalnih poduzeća, interes korisnika dolazi na prvo mjesto, a kvaliteta usluge podiže se na suvremene kriterije poslovanja, ali i kvalitetu života općenito!


Osvoji besplatnu kupovinu u iznosu od 100 kuna!

Povodom pokretanja ove usluge, internet trgovina Veliki odmor putem društvene mreže poklanja besplatnu kupovinu u iznosu od 100 kuna te besplatnu dostavu u iznosu od 30 kuna! Za više informacija i sudjelovanje posjetite službene facebook stranice trgovine i Osječkoga taxija!

Cijena dostave na području grada Osijeka iznosi 30,00 kuna, a iznos dostave za okolna područja moguće je provjeriti na službenoj stranici trgovine ili pozivom u centralu Osječkoga taxija.

Više informacija pronađite na službenoj stranici trgovine veliki-odmor.hr/dostava.


Izdvojeno

Reci što misliš!