Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Cloud poslovna aplikacija za sve poduzetnike – Store4

PREDSTAVLJAMO: Cloud poslovna aplikacija za sve poduzetnike – Store4

Što je uspješno poslovanje i kako unaprijediti poslovne procese? Što su izazovi u vođenju tvrtki za današnje poduzetnike?
U poslovnim svijetu  danas je jako teško naći balans između vođenja tvrtke i obavljanja posla.

Ono što je nama smetalo je to  što na našem tržištu nije postojala aplikacija koja bi pomogla poduzetnicima i vlasnicima obrta da olakšaju svoje poslovanje.

Na današnjem tržištu postoje ili prejednostavne aplikacije koje ne zadovoljavaju sve potrebe vođenja tvrtke ili prekompleksne koje su robusne za upotrebu i održavanje. Naravno radi se i o cijeni, te se naplaćuje svaka izmjena sustava, PDV-a, održavanje i drugo.

Kako izgleda budućnost svakog poslovanja?

Naravno, s informatizacijom istog!

Trenutno postoje razne aplikacije s kojim možete upravljati različitim dijelovima vašeg poslovanja. Ali, samo Store4 ujedinjuje sve njih, pod „jedan krov“.

Store4 je jednostavna i pregledna cloud poslovna aplikacija za izrada ponuda i računa. Zamišljena je kao proizvod koji pomaže sveukupnom online poslovanju malih i srednjih poduzeća i obrtnika.

Naša aplikacija prati svaku fazu Vašeg poslovanja, od prvobitnog kontakta s potencijalnim klijentom, pa sve do završetka poslovanja i slanja finalnog računa. Cilj nam je omogućiti svim tvrtkama da, bez iznimke, maksimalno iskoriste svoje potencijale, pojednostave i ubrzaju svoje poslovne procese te usmjere energiju i resurse na ono što je najvažnije – razvoj vlastitih proizvoda i osvajanje tržišta.
Store4 trenutno koriste razni klijenti, od organizacija koje broje preko 200+ zaposlenika, do malih obrta s njih par. Univerzalna je – radi na svakom uređaju i sve što je potrebno je internetski preglednik.

S našom aplikacijom možete:

•    Upravljati računima i ponudama
•    Upravljati dokumentima
•    Poslovati s skladištem
•    Upravljati proizvodima
•    Upravljati klijentima
•    Upravljati timom

Ukoliko Vam je posao registriran u Osječko-Baranjskoj županiji, u ovo blagdansko doba želimo obradovati naše bližnje, te Vam dajemo POTPUNO besplatno Store4 u trajanju od 6 mjeseci.

Sretan Božić i uspješnu novu poslovnu Godinu želi Vam Store4 tim.

Više o Store4-u možete saznati na stranici – https://www.ingeniumweb.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Promo

  


Izdvojeno

Reci što misliš!