Promo / Gospodarstvo

Za moćne žene svakodnevnice - nova Zoe WOMEN:NOW kolekcija!

Za moćne žene svakodnevnice - nova Zoe WOMEN:NOW kolekcija!

Svim djevojkama i ženama koje uživaju u trenutku svoje svakodnevnice, Zoe je pripremio novu kolekciju inspirativnog imena WOMEN:NOW.



Kolekcija slavi različitost žena, njihove generacijske razlike, različite interese, karaktere, izgled i aktivnosti u kojima pronalaze svoj žar. Svakoj od njih Zoe pristupa individualno, naglašavajući njihove posebnosti i ujedinjujući ih u njihovim različitostima.

Kampanju nosi pet jedinstvenih žena, ujedinjenih u trenutku koji ih prikazuje kroz različite životne dobi, gdje svaka od njih, na sebi svojstven način, uživa i cijeni svoj NOW karakter. Među njima su televizijska voditeljica Jelena Glišić, fitness trenerica Martina Boščić te Asja Peterson, žena koja je dovela pilates u Hrvatsku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Oduševila me Zoe kampanja WOMEN:NOW jer poput mene, želi osvijestiti žene da svakodnevno uživaju u svom životu. Bilo da se radi o treningu, poslu ili slobodnom vremenu– radile su za taj trenutak te zaslužuju uživati u njemu i to u udobnoj i lijepoj odjeći. Zoe utjelovljuje oboje. Na nama je da se prepustimo i uživamo“, istaknula je mlada trenerica Martina Boščić, poznatija na društvenim mrežama kao Martina Boss.

zoe polleo1

WOMEN : NOW kolekcija spoj je inovativnih i neočekivanih kombinacija visokokvalitetnih materijala, vrhunske udobnosti, izvrsnog pristajanja i oblikovanja figure te decentne senzualnosti. U novu kolekciju utkane su najmodernije tehnologije za maksimalnu udobnost – uz postojeće tehnologije, Fusion Flatlock, Pefect Fit, Undeniable Comfort, Zoe Second Skin Performance, Performance Net, Undeniable Comforti 4 way stretch, novost je antitransparentna, a istovremeno snažna Body Shaping tehnologija koja uz squat&jump zaštitu, pruža sigurnost i udobnost prilikom izvođenja svih vježbi.

Dosad najveća Zoe kolekcija donosi nove modele tajica, kratkih hlačica i topova te T-shirtova od organskog pamuka. Tajice Wanted su kruna kolekcije s posebno dizajniranim anatomskim krojem s moto dijelovima koji prate liniju tijela i savršeno podržavaju lakoću pokreta. Ovaj put, Zoe ide korak dalje te na poseban način očijuka s modom i fitnessom. Nazvana Coco, prema ženi koja je lansirala malu crnu haljinu, Zoe Coco dress novitet je koji neće proći nezapaženo u novoj kolekciji.

Među prvima ju je isprobala poznata fashion influencerica Paula Sikirić: “U meni oduvijek gori ljubav prema sportu, ali moda je moja strast. Pronaći brend koji utjelovljuje oboje – neopisiva je sreća. Coco dress će sigurno biti komad kojeg ću najviše nositi ove sezone. Kako ono kažu – svaka žena treba malu crnu haljinu. A kad stoji dobro kao Zoe Coco, sigurne ste u svakodnevne pobjede.“

Od 6.travnja u Polleo Sportu počinje velika PRESALE akcija gdje je WOMAN : NOW kolekcija do 24. travnja dostupna po cijenama sniženim do 46%.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!