Promo / Gospodarstvo

Biroprint: Maturantske majice već od 39 kuna!

Biroprint: Maturantske majice već od 39 kuna!

Želimo Vam predstaviti novu djelatnost tvrtke Biroprint d.o.o. koja je preuzimanjem tima od četiri informatičara proširila svoju uslugu i na područje IT-a.

Već nakon nekoliko mjeseci uz postojeće projekte lansirali smo dvije nove Internet trgovine www.zdravije.hr i www.probe.hr. Uz razvoj Internet trgovina, naš tim je zadužen za upravljanje digitalnim marketingom i optimizacijom Internet trgovine za najpoznatije Internet tražilice.

Uz našu novu djelatnost podjednako nastavljamo dalje razvijati i djelatnosti kojima se bavimo dugi niz godina, trgovina uredskim materijalom, promo program, tisak na različite vrste materijala naša su specijalnost.

Sezonske aktivnosti nas trenutno usmjeravaju prema izradi majica za maturante i osmaše, a budući da se dugi niz godina trudimo ispuniti maturantima sve želje vjerujemo da će nam i ove godine dati puno povjerenje.

Upravo zato, dragi maturanti, vašem srednjoškolskom putovanju polako se bliži kraj, zadnja stanica ovog puta je zadnji i najluđi dan škole, mnogi od vas htjeti će ga obilježiti kreativnim, maštovitim i zanimljivim razrednim majicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Originalan dizajn, kvalitetan tisak i brza izrada pretvara Vašu ideju u djelo. Sami birate boju majica, veličinu majica, slogan koji želite nositi.

Majice su od 100% pamuka i u vašim rukama 10-14 radnih dana nakon što ste predali narudžbu!

Majice možete osobno naručiti dolaskom u našu trgovinu BIROPRINT u ulici Jakova Gotovca 4 u Osijeku ili nas kontaktirati putem obrasca kojeg imamo na našoj Internet stranici ili putem e-maila [email protected]

biroprint1

P.S. Prilikom narudžbe potrebno je znati točan broj majica, veličine majica, te natpis koji želite imati na sebi prilkom najluđeg dana.

Za sve informacije slobodno nam se obratite na tel: 031/ 212-413, aktivni smo na Facebook-u Biroprint ili e-mailu [email protected].

U tijeku je i velika nagradna igra na našoj Facebook stranici u kojem možeš baš ti postati “heroj” razreda i odvesti cijeli razred na pizzu i ludo se zabaviti za kraj srednjoškolskog obrazovanja, o pravilima sudjelovanja vidi ovdje .

biroprint1

biroprint1

Promo članak

 


Izdvojeno

Reci što misliš!