Promo / Gospodarstvo

bio&bio trgovina u centru Osijeka

bio&bio trgovina u centru Osijeka

Prvi hrvatski lanac trgovina organskim proizvodima, bio&bio, sastoji se od ukupno 16 trgovina u svim većim hrvatskim gradovima te osim uspješnog poslovnog koncepta na naše tržište već 15-ak godina donosi i inovativnu i nagrađivanu poslovnu filozofiju.

Lokalno, organsko i održivo

Organski uzgoj podrazumijeva striktna pravila, koja se potvrđuju certifikatom. Ispravno označavanje, distribucija i komunikacija organskih proizvoda važan je element zaštite potrošača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Vjerujemo da je bavljenje organskim proizvodima cjelovita filozofija življenja koja ima ekološke, ekonomske i etičke komponente i beskompromisno smo joj posvećeni. Naša je težnja od samog početka ponuditi što više hrvatskih ekoproizvoda jer vjerujemo da razvojnim partnerstvima osnažujemo lokalno tržište, a kupcima dajemo dodatnu vrijednost“, ističe vlasnica trgovina, Jadranka Boban Pejić.

Ovakvu poslovnu strategiju potvrđuje i proizvodnja kruha, slastica i zimnice na vlastitom eko imanju Zrno, koje djeluje kao ogledna farma za ekološku proizvodnju, ali i edukaciju.

„Uz proizvode s našeg imanja, proizvodi domaćih partnera najzastupljeniji su u kategorijama svježeg voća i povrća te njihovih prerađevina, žitarica, ulja i vina“, pojašnjava Boban Pejić.

Asortiman proizvoda hrvatskih eko proizvođača se kontinuirano širi, a među proizvodima nalaze se i proizvodi istaknutih slavonskih eko OPG-ova. U bio&bio trgovinama ističu kako prostora za suradnju itekako ima, posebno u sektoru svježeg voća i povrća koje kupci sve više traže.

Upravo je potražnja i sve veći broj građana koji traže kvalitetne i pouzdane ekološke proizvode razlog zbog kojih je bio&bio trgovina u Osijeku otvorena u centru grada te osvježena novim proizvodima.

Posjetite osječku bio&bio trgovinu na Trgu Ante Starčevića 3 i saznajte više na www.biobio.hr ili besplatnom info telefonu 0800 246 246.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!