Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Sv. Marta

PREDSTAVLJAMO: Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Sv. Marta

Tražite li mirno mjesto za provesti svoje umirovljeničke dane ili ste brižna djeca koja žele lijepu starost za svoje najbliže, tad je Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Sv. Marta smješten u mjestu Novaki Bizovački, pravo mjesto i izbor za vas.

Obiteljski dom smješten je blizini Bizovačkih toplica, a nedavno je uređen prema najsuvremenijim europskim standardima koji uključuju SOS dojavu u sobama, medicinske krevete s električnim upravljanjem, klima uređaje, televizijske prijemnike, a treba istaknuti i vrhunsku domaću kuhinju.

Sami dom ima i veliko dvorište u kojem se nalazi sjenica, roštilj i prostor za druženje. Kapacitet doma je 20 osoba, a primaju pokretene i nepokretne osobe za koje je osiguran smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, a za sve korisnike brine se stručno osoblje.

Stručno osoblje pratit će i zdravstveno stanje pa je u sklopu same usluge i posjet liječnika, fizikalna terapija, zdravstvena njega korisnika, prevencija, mjerenje vitalnih funkcija, kontrole specijalista i ostale usluge prema specifičnim potrebama korisnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prostor doma je u potpunosti prilagođen osobama s poteškočama u kretanju, a organizirane su i posjete Bizovačkim toplicama. Naravno, u domu vlada topla atmosfera pa su tako organizirane i brojne proslave rođendana korisnika pa i gledanja utakmica naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Više informacija možete dobiti na:

tel:031/333-801
Mob:099/296-3456 Lucia
Mob:091/753-1440 Davor
[email protected]
FB: Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe SV.Marta

     


Izdvojeno

Reci što misliš!