Promo / Gospodarstvo

GT Izolirka: ''Našeg smo kupca stavili na još veće ''prijestolje''

GT Izolirka: ''Našeg smo kupca stavili na još veće ''prijestolje''

Ulaskom u novu sezonu, građevinska tvrtka GT Izolirka d.o.o. Osijek, usmjerila je sve svoje snage na krajnjeg kupca. Bio on hoby majstor, investitor ili izvođač.

- Nama je svaka sezona nova priča u kojoj nastojimo biti bolji - i sebi i drugima. Jer zlatno je pravilo ekonomije da "Ništa nije tako dobro, da ne može biti još bolje". I mi se toga držimo. Zimu smo, kao i obično, iskoristili da osmislimo nove načine kako da svojim kupcima budemo još bolji i još pristupačniji. Osim povećanja i proširenja asortimana, pokušali smo pronaći načine da korigiramo cijene i našim kupcima budemo još povoljniji. Jedni način na koji to možemo postići je da između sebe i kupca "izbacimo" sve što se izbaciti može. Tako smo se odlučili za novu kategoriju proizvoda ponuditi po najnižim mogućim cijenama, po principu "cash nad carry". Vjerujemo da će to biti još jedno zrno na vagi koje će prevagnuti kod svih onih koji u svojim građevinskim investicijama nastoje proći što povoljnije – istaknula je Sanja Prusina iz marketinga GT Izolirke.

Osim usluge dovoza robe svojim kupcima, prema potrebnoj dinamici njihovih gradilišta, po kojoj je Izolirka već poznata, svoje su redove upotpunili novim članovima trgovačkog tima, kako kupci ne morali čekati na uslugu duže nego što je to uistinu potrebno.

-Zaposlili smo nove prodavače, jer je to tražila rastuća dinamika posla i povećanje obrtaja robe. Zadovoljni smo prošlogodišnjim postignutim rezultatima, pogotovo što smo se kao mala, privatna građevinska tvrtka kroz ušicu igle izvukli iz recesije, i postali sada pametniji i mudriji. Dovoljno nam je da smo tu, da radimo i da svake godine imamo rezultat bar malo bolji od prethodne godine. Za takav rezultat ćemo raditi i ove godine – zaključuje Nenad Bogojević, direktor tvrtke.

sanja prusina

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-Naš cilj i misija su da postanemo nezaobilazna stanica i sinonim za gradnju bilo koje vrste: izgradnju ili nadogradnju, adaptaciju ili dekoraciju, renoviranje ili izoliranje. Jer, kao što i kaže naš reklamni slogan - lakše je graditi s nama! - završava Prusina.

Više o GT Izolirka kao i o njihovoj ponudi, potražite na njihovoj Internet stranici www.izolirka.hr ili ih posjetite na nekoj od njihovih lokacija.

Promo

 


Izdvojeno

Reci što misliš!