Promo / Gospodarstvo

Baristi prijavite se i osvojite superfinale i put u Melbourne

Baristi prijavite se i osvojite superfinale i put u Melbourne

Popili ste prvu šalicu kave i rodila se ljubav na prvi pogled? Kava je vaše crno zlato, bez nje ne možete zamisliti dan? Ali ne samo da ju volite piti nego ste i vješti barista koji uživa u svakoj kavi koju priprema? Latte art vam je u malom prstu? Znamo pravo mjesto za vas!

Prijavite se na Julius Meinl Barista Championship i pokažite nam svoju virtuoznu vještinu! Pošaljite nam jednominutni video, predstavite sebe i svoje umijeće i otkrijte nam zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu u Hrvatskoj. Vaše prijave primamo na linku: ili direktno na mail: [email protected]  (video + podaci).

Bariste, koje odabere žiri na temelju poslanih videa, očekujemo u Caffe baru Trica, Lučki prilaz 2 u Osijeku, 31.5. od 11 do 16 h. Natjecat će se u 3 discipline: pripremi espressa, cappuccina ili latte arta te u spravljanju vlastitog napitka s potpisom.

Dva najbolja natjecatelja iz Osijeka odlaze na finalno natjecanje u rujnu u Zagreb, a pobjednik finala odlazi u Melbourne kao gledatelj Svjetskog prvenstva barista 2020.

Ljubitelji kave, dođite i podržite svoje omiljene bariste!

Promo

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!