Promo / Gospodarstvo

Izuzetno uspješan Suzuki family day u Automobilima Škojo

Izuzetno uspješan Suzuki family day u Automobilima Škojo

Nekoliko stotina vlasnika Suzuki automobila, članova njihovih obitelji i prijatelja u subotu su proveli družeći se, igrajući, natječući i vozeći nove modele vozila na probnim vožnjama u okviru manifestacije Suzuki Family Day.

Koncept cjelodnevnog zabavnog druženja za sve generacije osmislili su kreativci iz Automobila Škojo, pa je njihov salon vozila u Ulici borova 1 u Osijeku cijele subote bio epicentar idealne zabave za cijelu obitelj. Najmlađi su u društvu tete bojalice crtali automobile, njihova starija braća i sestre okušavali su se u vožnjama Suzukijevog modela Swift Sport na simulatoru staze za automobilske utrke u Grobniku, a odmah poslije toga žurili su isprobavati rute u VR Gran Turismo igrici. Za to vrijeme, roditelji su se izmjenjivali za upravljačima novih modela Vitare, SX4 S-Crossa, Swifta i Swift Sporta kružeći ulicom Svetog L. B. Mandića i Južnom obilaznicom.

skojo 01 1

Tijekom cijeloga dana igrači, testni vozači i svi gosti uživali su u osvježavajućim pićima i stalno svježim specijalitetima s roštilja, koje je kontinuirano nadopunjavao gastro tim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi posjetitelji su sudjelovali i u nagradnim igrama, pa je na kraju dana izvučeno čak šesnaest nagrađenih koji su kući odnijeli Sony Playstation 4, mobitel LG, Xiaomi smart narukvicu, poklon bonove za preuzimanje Suzukijevih vozila za obiteljsko korištenje tijekom vikenda i različite poklon pakete s korisnim Suzukijevim dodacima.

skojo 01 3

Bilo je to korisno i vrlo zabavno iskustvo za vesele ljude koji vole, imaju ili žele imati Suzukija. Suzuki je još jednom pokazao zašto je najprodavaniji brend, fizičkim osobama, u Hrvatskoj već treću godinu za redom.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!