Promo / Gospodarstvo

Ravlić uručio donaciju udruzi Zvono

Ravlić uručio donaciju udruzi Zvono

Društveno odgovorno poslovanje Mesne industrije Ravlić za 2018. godinu završilo se božićnom kampanjom „Zazvoni za osmijeh“ u sklopu koje je Udruzi za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju „Zvono“ uručena donacija u iznosu od 11.220 kn. Vjerni kupci u mesnicama Ravlić donirali su bodove sa svojih Loyalty kartica, a za svaki donirani bod (u vrijednosti 1 kn), Mesna industrija Ravlić je donirala 1 kn te je zajedničkim snagama prikupljen gore navedeni iznos za donaciju Udruzi.

Donaciju je udruzi Zvono u ime Mesne industrije Ravlić uručila direktorica Ivana Ravlić Devald: „Blagdansko vrijeme je u našim mesnicama zaista bilo obilježeno osmijehom i to onih vjernih kupaca koji su pomogli u prikupljanju sredstava za donaciju udruzi Zvono. Od srca hvala svim našim vjernim kupcima koji su odvojili svoje vrijeme i sredstva kako bi pomogli udruzi i obiteljima koje se susreću s poteškoćama koje su im se našle na putu. Uvjereni smo kako donacija dolazi u prave ruke i drago nam je da smo se kroz ovu kampanju bolje upoznali s hvalevrijednim radom udruge Zvono“

Predstavnici Mesne industrije Ravlić su prilikom posjete udruzi Zvono obišli njihove prostorije u kojima provode razne kreativno-terapijske radionice i  aktivnosti kroz koje potiču mlade s poteškoćama u razvoju na aktivno provođenje vremena te sudjelovanje u životu lokalne zajednice.

U ime udruge Zvono, donaciju je primila predsjednica Udruge, Mira Anić.
„Zahvaljujemo Mesnoj industriji Ravlić što je udrugu Zvono prepoznala kao organizaciju čije programe želi podržati kroz novčanu donaciju i u to uključiti svoje vjerne kupce. Ovo je primjer kako se uz financijsku pomoć može utjecati na svijest građana o potrebama, ali i vrijednostima koje imaju osobe s invaliditetom u našoj lokalnoj zajednici. Zahvaljujemo što nas podržavate u našim nastojanjima da živimo dostojanstveno.“

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ osnovana je 2003.g. Razvija brojne programe za osobe s invaliditetom te djecu i mlade s poteškoćama u razvoju na području Osječko – baranjske županije, a u svakodnevne aktivnosti udruge uključeno je oko 100 djece i mladih. Pružaju pomoć roditeljima djece i mladih s teškoćama u uključivanju u sustav socijalne skrbi i odgojno – obrazovni proces te rade na poboljšanju kvalitete življenja i razvijanju socijalnih i praktičnih vještina svojih članova kako bi se mogli aktivno uključiti u život zajednice. Udruga je jedna od vodećih organizacija u regiji specijalizirana za područje socijalnog zbrinjavanja i integracije osoba s invaliditetom i za područje socijalnog poduzetništva te je primjer dobre prakse neprofitnog poduzetništva.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!