Promo / Gospodarstvo

Cijene koje će vam jako dobro sjesti: Stolice Spin Valis snižene do 50 %!

Cijene koje će vam jako dobro sjesti: Stolice Spin Valis snižene do 50 %!

Drvo hrasta ili bukve, kvaliteta i moderni dizajn - požeška tvornica namještaja Spin Valis je, još od osnutka pod nazivom „Lipa“ 1950. godine, sinonim za masivno i dugotrajno. Do danas pojmu masivno uspješno dodaju i pojam moderno: hrast ili bukvu kombiniraju s metalom, inoxom i najmodernijim materijalima za ojastučene elemente.

Završnom obradom drva zadovoljavaju ekološke standarde. U ponudi Spin Valisa su i proizvodi s finalnom obradom u ulju koji zadržavaju prirodan izgled i lako ih je obnoviti u slučaju oštećenja. Spin Valis proizvodi 100 % ekološki i 100 % domaći proizvod.

stolice spin valis 2

U Hrvatskoj su dostupni kroz dva maloprodajna salona: na adresi Industrijska 24 u Požegi, gdje je smještena i proizvodnja, te u Zagrebu (Avenija Dubrovnik 14).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čitaDo 16. ožujka su pripremili popuste od 20 do 50 % na odabrane modele stolica. Sada po odličnim cijenama možete odabrati modele stolica izrađene iz masiva bukve (Bergen, Gisela, Helena, Luka) ili hrasta (Franzi, Gisela, Linda, Lukas, Amore, Tina).Sada je pravo vrijeme za odabrati hrvatski kvalitetni, dugotrajni i istodobno moderni proizvod za svoj dom!

Više informacija potražite na:

Facebook stranici
Web stranici

Kontakt:

Spin Valis
Industrijska 24, Požega
+385 34 311 151
salonpz@spinvalis.hr

   

Izdvojeno

Reci što misliš!