Promo

izbjegnite čekanje na granici, transportne probleme...

Po namještaj više ne morate u Brčko, posjetite Formis furniture u Mallu Osijek

Po namještaj više ne morate u Brčko, posjetite Formis furniture u Mallu Osijek

Proteklih nekoliko godina, jedna od omišljenih destinacija za kupovinu namještaja zasigurno je područje Bosne i Hercegovine, a posebice mjesto Brčko.

Ukoliko ste barem jednom išli u kupovinu u BiH, mogli ste svjedočiti brojnim vozilima koji su u svojim prtljažnicima i prikolicama prevoze namještaj iz neke od trgovina upravo u Brčkom. Gužva na granici, nervoza što će reći carinik i ostali problemi koji vas mogu očekivati, sad su iza vas.

"Upravo s ciljem približavanja naše kvalitetne ponude namještaja, kao i činjenice da velik broj Osječana i ljudi iz okolice kupuje u BiH, odlučili smo otvoriti salon u Osijeku i tako omogućiti lakšu kupovinu vašeg omiljenog komada namještaja", kaže nam poduzetnica Armana Džomba, koja se preselila u Osijek i pokrenula posao u Mallu Osijek (ex. Avenue Mall).

Tako u trgovini Formis furniture možete izabrati između kutnih garnitura u velikom broju proizvoljnih dimenzija i dezena, kuhinja, ormara, stolova, stolica i svega onoga što je potrebno kako bi učinili vaš dom funkcionalnim i ljepšim.

"Sigurni smo kako će brojni prije doći kod nas i tako pronaći svoj idealan komad namještaja bez više satnog putovanja i gubitka vremena koje svima danas nedostaje", dodaje Armana Džomba koja je izuzetno zadovoljna dosadašnjim odazivom kupaca u Osijeku.

Treba reći kako su u salonu izuzetno fleksibilni oko termina isporuke namještaja, uzorka u kojem želite isti kao i svih ostalih detalja koje će potencijalne kupce zanimati.

Posjetiti ih možete u Mallu Osijek od ponedjeljka do subote u vremenu od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 14 sati, a cjelokupnu ponudu potražite i na njihovoj Facebook stranici.


Izdvojeno

Reci što misliš!