Promo

kupci na prvom mjestu

AKCIJA: BACK TO BUSINESS - vratite se spremni za sve izazove – Očna optika Lens

AKCIJA: BACK TO BUSINESS - vratite se spremni za sve izazove – Očna optika Lens

Obitelj uvijek stavljamo na prvo mjesto. Tako i u Optici Lens na prvo mjesto stavljaju svoje kupce koji zajedno s njima tvore jednu veliku obitelj. Kako bi kupcima (i onima koji će to tek postati) zahvalili na ukazanom dugogodišnjem povjerenju odlučili su im olakšati povratak s praznika i godišnjih odmora te početak novih obaveza, kako školskih tako i poslovnih.

Svi smo uživali u slobodnim danima. Neki su bili na moru, neki su se kupali na Dravi, neki roštiljali, uživali u svojim vikendicama ili u svoja četiri zida. Svatko je imao za sebe priliku naći najbolji način kako se opustiti i napuniti baterije za nove radne pohode.

Kako je to vrijeme završilo, počelo je i razdoblje novih obaveza. Prvašići su prvi puta zasjeli u školske klupe. Oni malo stariji osnovnoškolci moraju zamijeniti svoju rutinu igranja s učenjem, a srednjoškolci će morati malo smanjiti svoje izlaske i druženja sa simpatijama i prijateljima jer dobar dio vremena moraju uložiti i učenje.

Poslovne obaveze su već kod svih u velikom zamahu tako da često možemo čuti od prijatelja i poznanika kako su zaboravili da su bili na godišnjem odmoru.

Vrijeme godišnjih odmora, zbog putovanja i mijenjana lokacija zna biti vrlo turbulentno i ljudi često zaborave na ono najvažnije, a to je njihovo zdravlje i zdravlje najbližih.

AKTUALNO U OČNIM OPTIKAMA LENS - AKCIJA BACK TO BUSINESS

Kroz akciju BACK TO BUSINESS u Očnoj optikci Lens žele potaknuti sve roditelje da svoje đake, prije početka intenzivnih školskih obaveza, dovedu na pregled. Kod djeteta koje krene u školu s neotkrivenim poremećajem vida postoji velika vjerojatnost da će dijete imati poteškoća s učenjem.

Isto tako, boravak pred računalom za one koji su završili sa svojim školskim i fakultetskim danima, zna biti vrlo naporan pa čak i opasan ako se vid na vrijeme ne prekontrolira i pravilno korigira vid. Zato je preporuka vratiti se u "business" spreman na sve izazove.

Probleme vida potrebno je redovito kontrolirati – kako u najranijoj dobi tako i u srednjoj i zreloj dobi. Dobar vid direktno utječe na kvalitetu vašeg života i čini vas sretnijom i potpunijom osobom.

Ova akcija prilika je da se nastavite smijati i dalje nakon praznika i godišnjih odmora – osigurava konkretne uštede na  DIOPTRIJSKE NAOČALE. O čemu se konkretno radi pročitajte u nastavku.

VIŠE O POGODNOSTIMA AKCIJE BACK TO BUSINESS

Za nosioce naočala ova akcija je pravi dobitak na lutriji. Nakon obavljenog pregleda vida nosioci naočala imaju priliku za povoljniji shopping.

Svim kupcima koji se odluče na kupovinu dioptrijskih okvira (cjenovnog razreda iznad 300,00kn) i naočalnih leća  od cijene odbijaju 230,00 kuna.

U slučaju kupovine jednojakosnih leća indeksa loma 1,5 (CR i DLP  HMC), jednu leću kupci dobivaju na poklon.

ODLIČNA PRILIKA I ZA NOSIOCE SLUŠNIH APARATA

Ako ste već sada korisnik slušnog aparata koji je dotrajao i zahtjeva promjenu, u LENSU IMAJU PRIJEDLOG ZA VAS. Donesite svoj stari slušni aparat, a oni će Vam na novi zaračunati POPUST OD ČAK 1500,00 kn.

Slušni aparat ima bitnu ulogu u životu osoba s oštećenjem sluha. Korištenje slušnih aparata dokazano poboljšava psihičko i fizičko zdravlje, te utječe na bolje obiteljske, poslovne i društvene odnose.

Pogodnosti iz ovih akcija moguće je koristiti do 15. listopada 2019. godine kada iste službeno završavaju.

NARUDŽBE NA KONTROLE SLUHA i VIDA MOŽETE IZVRŠITI POZIVOM ILI DOLASKOM U NEKU OD POSLOVNICA.

Očna optika Lens

Pavla Pejačevića 5, Osijek – 031 367 090
Hrvatske Republike 29, Osijek – 031 211 700
www.lens-optika.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!