Promo

mladenački sjaj ne ovisi o godinama

Ljeto je završilo - Lege Artis spremno čeka

Ljeto je završilo - Lege Artis spremno čeka

Ove jeseni u POLIKLINICI LEGE ARTIS mladenački sjaj ne ovisi o godinama.

Maslinasti ten još podsjeća na čarobno ljeto?  

Pod prstima već bockaju sićušne grizaste začepljene pore? Prijete buknuti s prvim slojevima kasno ljetnog make up-a?

Možda ste se čak osuli ‘simpatičnim’ pjegicama, manje simpatičnim flekama i kapilarama po licu?

Možda je sunce izvuklo i bore za koje niste ni znali da već žive na vašem licu? Koža Vam je suha, iscrpljena, umorna od vrelih dana i burnih noći?

Utješit ćemo Vas. Postoji rješenje kako zadržati sjaj ljeta i odmora - zdravim osvježenjem. Ekipa Lege Artis je spremna!

NEINVAZIVNA PALETA TRETMANA

U borbi protiv neželjenih linija na vašem licu postoje beskrajne mogućnosti kako ih ukloniti i vratiti onaj mladenački sjaj neovisno o godinama. Neinvazivni tretmani glavni fokus stavljaju na regeneraciju, vraćanje tonusa, svježine te hidrataciju kože. Sinergija tretmana garancija je vrhunskih rezultata.

needler uz mesoeclat Mesoestetic intensiv antiaging rejuvenation! Treba li Vam više ? Umjesto 2000kn, za početak jeseni častimo Vas s 1500,00 kn.

REVIDERM MIKRODERMOABRAZIJA I VENUS LEGACY, kao pred-tretman filerima i botoxu!

Sunce je otopilo ponešto kolagena i ostavilo grubu teksturu kože. Obnovite tonus i eliminirajte potrošeni sloj epidermisa za 1100,00 kn uz lagani touch zanosnih filera. Paleta Juvederm, Restylane i Ellanse dugotrajnih čarobnjaka, u značajno manjoj količini u ovako potentnoj kombinaciji.

REVIDERM MIKRODERMOABRAZIJA I ULTRAZVUK, za naše mlade, krasne klijentice - blistava, zategnuta, čista i sjajna ZDRAVA koza. Umjesto 800,00 kn, sada za 550,00 kn. Ne dozvolite da  problemi počnu u jesen.

Poliklinika Lege Artis
Vukovarska 1, Osijek
Web: www.lege-artis.hr
Tel: 031 325 676


Izdvojeno

Reci što misliš!