Promo

U osijeku u Kavani Jelačić

Julius Meinl Cold Brew u čak sedam okusa za vruće ljetne gušte

Julius Meinl Cold Brew u čak sedam okusa za vruće ljetne gušte

Vrućina vas je totalno omamila i jedino o čemu sanjate je rashlađeni napitak od kave koji bi vas vratio među žive?

Velika čaša uz dodatak leda, s uronjenim slamčicama , servirana na mini drvenoj paleti, dobitna je kombinacija za guštanje u vrućim ljetnim danima. Za pripremu ovog napitka koristi se posebno mljevena, 100%-tna arabica, za koju proces ekstrakcije traje od 12 do 24 sata. Takvim postupkom dobiva se napitak nježne, elegantne slatkoće s voćnim notama.  Cold Brew kava pravi je ljetni hit među kavoljupcima. Okus ovog napitka aromatičan je i nježan.

Popijete li ga nakon vježbanja, povećat ćete sagorijevanje energije, a budući da je razina kofeina u ovom napitku malo viša od one u uobičajenoj šalici kave  - bit će to pravi "boost" i za vaš mozak.  Isto tako, cold brew kava bolja je opcija imate li osjetljiv želudac. Naime toplina se uopće ne koristi kod pripreme ovog napitka, okus je nježniji, a kava je manje kisela pa time i pogodnija za osobe osjetljivog želuca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Julius Meinl ponudi nalazi se čak sedam nijansi okusa. Ljubitelji bezalkoholnih koktela odabrat će Pure, Peach, Meinl Cherry ili Mojito, a onima koji preferiraju alkoholne koktele zasigurno će se svidjeti Nutty Brew s dodatkom likera od kestena, Blueberry Brew ili Mozzart Brew obogaćen amarettom i narančom.

Julius Meinl Cold Brew možete probati u 23 ugostiteljska objekta diljem Hrvatske, a popis lokacija potražite na linku:  https://bit.ly/2J3vCCO


Izdvojeno

Reci što misliš!