Promo

hit ljetni tretmani

Jedinstveno u Poliklinici Lege Artis

Jedinstveno u Poliklinici Lege Artis

Uspavalo nas je predugo proljeće! Vreli lipanj tjera nas da posegnemo za ljetnim "krpicama". Panika! Odjednom su vidljivi "šlaufići na struku, nabori ispod guze, naslage na koljenima"… Koža nam je siva i puna pora, obrazi se pomalo opustili, produbile se sve bore na čelu i bljesnule izdajničke smijalice… A tek te užasne dlačice… kao da su podivljale... Ne brinite – rješenje je, zna se već, Poliklinika Lege Artis! Temperaturu i stres snižavamo – ljetnim prigodnim popustima! Čekaju Vas spremni!

LASERSKO UKLANJANJE DLAKA

Kada su dlačice u pitanju, govorimo o neprijatelju broj 1 za većinu žena, a u novije vrijeme i muškaraca. Zasigurno je svaka žena barem jednom u životu pomislila: ‘Želim ih se riješiti zauvijek!’. Uz upotrebu posebnih lasera, danas je to i moguće. Britvice, vosak ili krema za depilaciju mogu postati prošlost.

UŠTEDA 50% na sve tretmane epilacija

VENUS LEGACY – HIT LJETNI TRETMAN

Sanjate li o čvrstoj, zategnutoj koži tijela i lica, otapanju celulita i masnih ‘šlaufa’ ?

VENUS LEGACY, pomoću 3 tehnologije u jednom uređaju prilika je da aktivno, ciljano i ugodno provedete godišnji odmor. Posve neinvazivno, neizmjerno ugodno i efikasno! Rezultati su vidljivi odmah nakon nekoliko tretmana.

PAKET TIJELO – Venus legacy 3+2 gratis

PAKET LICE – Venus Legacy + laser lice gratis

Laserski tretmani su u Poliklinici Lege Artis su podijeljeni po regijama tijela. Prije svakog laserskog tretmana, nudimo Vam besplatne konzultacije s našim medicinskim kozmetolozima na kojima ćete dobiti preporuku broja tretmana i na kojima možemo detaljno porazgovarati o tretmanu, pripremi i mjerama opreza.

DERMALNI FILERI

Ne zaboravite na naše dermalne filere. Svi će primjetiti, ali nitko neće znati.

POLIKLINIKA LEGE ARTIS
Vukovarska 1, 31000 Osijek
+385(0)31 325 676
www.lege-artis.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!