Promo / Turizam

CHARDONNAY PARTY u organizaciji baranjske vinarije Svijetli dvori

CHARDONNAY PARTY  u organizaciji baranjske vinarije Svijetli dvori

Ako postoji i jedno pravilo koje bi trebalo uvažiti i primjenjivati za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci, onda ono glasi ovako: Najvažnije je ostati hidratiziran i redovno opskrbljivati organizam tekućinom.

Nema boljeg načina za to od konzumiranja i uživanja u ljetnim kombinacija s vinima.

Vjerujemo da već znate da od ove ukusne kapljice možete napraviti savršeno osvježavajuće ljetno piće. Vođeni tom mišlju u vinariji Svijetli dvori organiziraju zanimljiv event.

JEDAN MALO DRUGAČIJI PARTY NAMIJENJEN VINOLJUPCIMA

Pozivamo Vas da nam se pridružite tematskom partyu Svijetlih dvora uz prepoznatljivu glazbu 40-ih i 50-ih. Opustite se u čarobnim okusima njihovog CHARDONNAY-a.
✔ START: 28.7.2018. god. u 19:00 sati
✔ ZAVRŠETAK: sitni jutarnji sati

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za CHARDONNAY PARTY pripremaju i čarobne čokoladne deserte koji se odlično priljubljuju uz vina Svijetlih dvora.

svijetli dvori 1

O SVIJETLIM DVORIMA

Vinarija ”Svijetli dvori” nalazi se u samom srcu sela Karanac, mjestu nadaleko poznatom etno selu – turističkoj destinaciji za brojne strane i domaće turiste. Podrum vinarije staromodnog („starovinskog“) izgleda i ambijenta te novootvorena kušaonica vina i vinoteka prikaz su tradicije proizvodnje vina stare nekoliko stoljeća.

Vinogradi vinarije „Svijetli dvori“ protežu se na južnoj strani Banskog brda, na idealnoj nadmorskoj visini od 160 do 200 metara – uži lokaliteti Hunjar, Kamenac planina, Nađlaz i Perešev brijeg.

Cjelodnevno su izloženi sunčevim zrakama nužnim za uzgoj kvalitetne vinove loze, posebice graševine, bijela sorta grožđa koju krase odlike dobre i redovite rodnosti i visoka kvaliteta grožđa.

Vinogradi su u punoj reproduktivnoj snazi, starosti između 7 i 12 godina. Trenutno na 13 hektara vinograda njeguju 52 tisuće trsova.

Da svoj posao dobro rade dokazuju nagrade koja je vinarija Svijetli vina osvojila. Rad i trud vasnika prepoznat je na najvećem vinskom natjecanju na svijetu - Decanter 2018 koje se ove godine održalo u Londonu. Među konkurencijom od 15000 natjecatelja zavrijedili su srebrnu medalju prestižnog vinskog natjecanja za Izbornu berbu Graševine 2015.

svijetli dvori 3

Sorte grožđa, graševina, sauvignon, cabernet sauvignon, chardonnay, žuti muškat…, ispričat će vašim čulima najljepše priče o vinima s Baranjske planine, vinarije „Svijetli dvori“.

Za svoje goste organiziraju degustacije vina, a za priče o vinogradima, vinima i ljepotama Baranje je se pobrine domaćin.
Slavonija i Baranja - "hrvatska Provansa" - regija je izvrsne gastronomije i enologije, čarobnih rijeka i tajnovitih šuma, nepreglednih oranica i blagih brežuljaka, egzotičnih ptica i obilja divljači. Slavonskim biserima možemo pribrojiti i Svijetle dvore.

 

Vinarija Svijetli dvori

Kolodvorska 99a
Karanac

Oliver Novački 09 128 18 46
Julijana Seleši Novački 099 294 50 40

Web: www.svijetlidvori.hr

Email: [email protected]

    


Izdvojeno

Reci što misliš!