Promo / Predstavljamo-Sport

Klizalište Sokol nastavlja s radom i poklanja besplatno klizanje

Klizalište Sokol nastavlja s radom i poklanja besplatno klizanje

Najveće klizalište u regiji, ono na Sokol Centru, nastavlja s radom i nakon završetka zimskih školskih praznika.

Tijekom trajanja manifestacije Advent u Osijeku, kao i za vrijeme trajanja zimskih praznika, mnogobrojni Osječani, djeca i odrasli, imali su priliku uživati u klizanju na Klizalištu Sokol Centar. Škola klizanja, čiji treći tjedan aktivnosti će započeti 14. siječnja, privukla je mnoge mališane koji su željeli ove zime naučiti klizati.

Najmodernije klizalište u ovom dijelu Hrvatske ima dimenzije 60 x 25 metara i u jednoj smjeni može primiti čak do 400 klizača. Svi koji se ovih dana upute prema adresi Kralja Zvonimira 5 moći će, osim klizanja, uživati i u okusima i mirisima koji su mnogi Osječani iskušali za vrijeme trajanja Adventa u Parku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, uz samo klizalište nalazi se caffe bar s odličnom ponudom hrane i pića – u ponudi je veliki izbor čajeva i kava, kuhano vino, topla čokolada i sokovi, ali i kobasice s pecivom, svi koji ogladne prije ili nakon uživanja na ledu, mogu kupiti po akcijskoj cijeni od 10,00 HRK!.

Cijena ulaznice iznosi 15,00 HRK, a u istom iznosu plaća se i najam klizaljki (ukoliko klizači nemaju svoje). Karnet od 10 ulaznica ima cijenu od 120,00 HRK.

Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do nedjelje (smjene traju 75 minuta) i to prema sljedećem rasporedu početka smjena:

- ponedjeljak – petak: 17:00, 19:00 i 21:00 h
- subota - nedjelja: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00 i 21:00 h

klizaliste sokol centar 4 800x533

[important title=]NAGRADNA IGRA

Klizalište Sokol poklanja vam 3x po paket za klizanje (ulaznica, klizaljke, kobasica). U komentar upišite IME I PREZIME i uživajte u klizanju.

DOBITNICI:
Karlo Veliki
Anica Gradinac
Snjezana Nenaa Pataki
[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!