Ostalo-predstavljamo

Da li će se svjetski rukomet vratiti doma?

Handball Wallpaper Free

U periodu od 10. pa do 27. siječnja Njemačka i Danska će biti ponosni domaćini smotre najboljih rukometaša planete. Ovo će biti 26. po redu svjetsko rukometno prvenstvo, za čiju titulu će se boriti 24 reprezentacije.

   

Techno gadgeti - najpoželjniji božićni poslovni pokloni

techo gadgeti

Blagdansko vrijeme svake godine donosi dobro raspoloženje, ali i slatke brige oko biranja poklona za svoje poslovne partnere. Neovisno sa kolikim budžetom raspolažete, odluka nikada nije lagana i svake godine većina se ljudi muči sa biranjem prikladnih poslovnih poklona koji će u pravom svijetlu prikazati važnost poslovnih odnosa koje sa odabranim darom želite nagraditi i istaknuti.

   

Kaufland ponovno pokreće humanitarnu akciju

kaufland2

Trgovački lanac ove godine provodi projekt  „Djela, ne riječi, zajednicu usreći“ kojim će lokalnim udrugama i organizacijama sveukupno donirati gotovo 200.000 kuna.

   

Saznajte kako postati Tonči Huljić u digitalno doba

tonci huljic

Skladatelj, producent, hitmaker i pjevač na ovogodišnjem izdanju RTL-ove Digital Shapers konferencije otkrit će sve o tome što digitalizacija znači za glazbenike te kako im je pomogla, a kako odmogla.

   

Davidsen Media prezentira Yuniku kroz expirementalni modni video

yuniku

Marko Dukić i modna kuća YUNIKU u suradnji s Davidsen Media predstavljaju najavu kolekcije kroz experimentalni modni video.

   

Odabrane panele s Weekend media festivala gledajte uživo na RTLplayu

800x600

RTLplay na Digital Shapers kanalu donosi vam odabrane panele s Weekend Media Festivala 2018 – najvećeg regionalnog medijskog festivala, na kojem će govoriti preko 150 medijskih stručnjaka iz Hrvatske, regije i svijeta.

   

Studirajte na Veleučilištu u Šibeniku

sibenik 1

Uz suvremeno opremljen prostor i međunarodno priznate programe, VUŠ omogućava i potiče sudjelovanje u terenskoj nastavi, studijska putovanja, projektni rad i e-učenje. Diplomante VUŠ-a očekuje vrlo velika mogućnost zaposlenja u struci.
Studentski programi usklađeni s potrebama gospodarstva te stručna praksa u vodećim lokalnim i nacionalnim  poduzećima najznačajnija su karakteristika naših studija.

   

SiB.hr i RcB ''Kids & Teens Kickboxing" nagrađuju najmlađe!

40330392 1588747804559470 852592201287335936 n

Udruga za promicanje kvalitete života i zdravlja „RcB“ organizira treninge kickboxa za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Trenizi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom prostoru pod vodstvom Ivana Lazara, dugogodišnjeg kickbox natjecatelja i trenera s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima.

   

U Višnjevcu se otvara novi zabavno rekreacijski centar - Telastic

telasticCOVER

Novo u Višnjevcu! Od rujna s radom započinje novi zabavno rekreacijski centar na adresi Nikole Šubića Zrinskog 11 – Telastic.

   

Ples na svili - novi način tjelovježbe od jeseni i u Osijeku

artitudo

Športsko plesna udruga Artitudo od jeseni uvodi program plesa na svili u svoju ponudu.

   

Stranica 1 od 20

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja