Promo / Klubovi i udruge

CTK Gea poklanja članarinu za Metabolic Yogu

CTK Gea poklanja članarinu za Metabolic Yogu

Proljeće nas mami na pojačanu tjelesnu aktivnost, ljeto se opasni približilo u kalendaru, a naša tijela žude za promjenom, aktivacijom i potrošnjom preko zime stvorenih zaliha.

Mnogo je pak onih koji se žele pokrenuti, ali nisu raspoloženi za programe visokog intenziteta, koljena su im preosjetljiva za koreografije i poskoke, a radni dan prenaporan za agresivne i prezahtjevne treninge. No unatoč tome imaju potrebu za aktivacijom potrošnje masnih zaliha, podizanjem razine metabolizma i tjelesne energije.

Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, poklanja članarinu za svibanj u programu Metabolic Yoga (utorkom i četvrtkom u 19:50) koji zadovoljava gore navedene potrebe. Odličan je za pokretanje organizma u nižoj aerobnoj zoni za razgradnju masnih naslaga, no unutar srednje kategorije tempa i intenziteta te nije pretjerano agresivan za osjetljiva koljena ili kralježnicu.

Yoga vas čini gipkim, čvrstim i vitalnim, a specifičnost ovog jedinstvenog i učinkovitog programa je dodatna komponenta tempa, intenziteta i brzine izmjene položaja. Metabolic Yoga podiže puls, aktivira potrošnju masnih zaliha i izlučivanje štetnih produkata te općenito ubrzava izmjenu tvari u organizmu. Ovaj je program namijenjen svima koji žele poboljšati funkcionalnost tijela, stanje kralježnice i posturalnih mišića, ali i produbiti disanje, poraditi na fleksibilnosti, mišićnom tonusu, kondiciji, regulaciji tjelesne težine i ravnoteži. Metabolic Yoga je egzotični izazov koji će vas zaokupiti, ispuniti, ali i dobro uznojiti!

Centar kulture tijela Gea isključivo je ženski centar, a uz profesoricu kineziologije s 20 godina iskustva u rekreaciji, sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Dodatni info možete dobiti na 098/ 18 19 813 ili na www.centargea.com

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!