Promo / Gospodarstvo

Legendarna Opelova 24 sata 25. i 26.1. u PSC Osijek

Legendarna Opelova 24 sata 25. i 26.1. u PSC Osijek

PSC Osijek i ove godine održava tradicionalno LEGENDARNA Opelova 24 sata! Zaista najniže cijene novih Opel vozila zajamčene su tijekom ovih 24 sata!

Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila, kao i na ona naručena prema vašim specifikacijama! Izaberite vozilo baš po svojoj mjeri, ili se odlučite za već gotovo vozilo i odvezite se kući u svom novom Opelu po najpovoljnijim cijenama!

Ova legendarna akcija starta ovog petka u 25.01.2019. u podne, a tijekom narednih 24 sata kupci imaju priliku osim najnižih cijena vozila ostvariti i druge dodatne pogodnosti poput ČAK 7 godina jamstva, 5 godina rada na servisu uključenog u cijenu i mnoge druge pogodnosti. Cijene vozila snizili smo kao nikada do sada, a spektar pogodnosti povećali.

Osim najnižih cijena ovog vikenda nudimo Vam i druženje u opuštenoj atmosferi gdje su djeca dobrodošla, kao i vaši četveronožni ljubimci! Naši stručni prodavači odgovoriti će na sva Vaša pitanja i nedoumice, a ljubazni djelatnici otići s Vama na test vožnje i razgled vozila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prednost našeg ovlaštenog salona je u činjenici da smo, kao ovlašteni salon i servis, potpuno predani dugoročnom zadovoljstvu naših klijenata i stojimo iza svega što našim strankama ponudimo. Kod nas nema „sitnih slova“ niti skrivenih „kvaka“ jer nam je glavni cilj zadovoljna stranka koja nam se s povjerenjem iznova vraća. Takav odnos njegujemo i nagrađujemo, stoga obratite nam se s povjerenjem.

Posjetite nas ovaj vikend 25. i 26.01., na adresi ulica Sv. Leopolda Bogdana Mandića 113, provjerite ponudu LEGENDARNIH Opelovih 24 sata i uvjerite se zašto nam se kupci iznova vraćaju!

S nestrpljenjem Vas očekujemo!

Promo


Izdvojeno

Reci što misliš!