Promo / Gospodarstvo

Učilište Janus upisuje nove programe i daruje

Učilište Janus upisuje nove programe i daruje

Učilište Janus osnovano je 2006. godine kao ustanova za obrazovanje odraslih u okviru koje je razvijeno preko 30 programa osposobljavanja i usavršavanja.

Svi njihovi programi su odobreni od Ministarstva znanosti  i obrazovanja  Republike Hrvatske i upisuju se u radnu knjižicu.

"U dvanaest godina postojanja u Učilištu Janus obrazovali smo više od 3000 polaznika. Naši predavači su stručnjaci u svome području s izuzetnim teorijskim i praktičnim znanjima. Motivacija polaznika postiže se uključivanjem njihovih osobnih relevantnih iskustava iz svakodnevnog života i rada i ispitivanjem potreba i očekivanja na početku i tijekom edukacije," kažu u učilištu.

Edukacija je strukturirana kao iskustveno i praktično učenje , dijeljenjem iskustava i spoznaja,  povezivanjem svega  naučenog sa svakodnevnim poslovnim situacijama te putem vježbi i praktične nastave.

U sklopu Učilišta radi i Centar za strane jezike Janus i NTC centar Slavonija. Nastavu temelje na interaktivnim rješenjima i individualnom pristupu, a neki nastavni programi se izvode i putem učenja na daljinu (Maser, Wellness teraput…) tzv. e-learninga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sklopu Učilišta radi i Centar za strane jezike Janus i NTC centar Slavonija

Učilište Janus organizira tečajeve engleskog i njemačkog jezika za odrasle, osnovnoškolce i srednjoškolce koristeći suvremene nastavne sadržaje i provjerene metode , temeljie nastavni program na komunikacijskoj metodi od samog početka i prate napredak u sve 4 jezične vještine (govorna produkcija i slušanje, čitanje i pisanje).

Nastavu temelje na interaktivnim rješenjima i individualnom pristupu, a neki nastavni programi se izvode i putem učenja na daljinu (Maser, Wellness teraput…) tzv. e-learninga.

"U Učilištu želimo postati regionalni lider u inovativnim pristupima u učenju odraslih. Misija nam je inovativnim i individualnim pristupom povećati kompetencije polaznika za lakše uključivanje na tržište rada," dodaju oni.

Srednjoškolsko obrazovanje odraslih u Učilištu Janus  obuhvaća posebne programe za stjecanje srednje školske ili stručne spreme i prekvalifikaciju za Poljoprivrednog tehničara općeg i Komercijalistu, te brojne programe osposobljavanja, od kojih su najčešće izvođeni Njegovateljica, Maser, Wellness terapeut, Gerontodomaćica, Proizvođač voća, povrća i cvijeća u plastenicima te usavršavanja i neformalne oblike učenja.

"Profesionalnost, kvaliteta te zadovoljstvo i povjerenje naših polaznika naši su prioriteti!" zaključuju u Učilištu Janus.

[important title=]

NAGRADNA IGRA
U tijeku su upisi za programe osposobljavanja MASER/KA. Posjetite njihovu web stranicu i informirajte se više ili ih nazovite na 091/220 6645

Učilište Janus poklanja 2x 50% cijene upisnine za program MASER/KA. U komentar upišite vaše IME i PREZIME i kliknite like na ovaj članak.[/important]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!