Nike muška obuća - spoj inovativnosti, stila i udobnosti
Tenisice nisu više rezervirane samo za sportske aktivnosti, već su postale i ključni element urbane mode
Zašto svake godine slavimo Uskrs drugog datuma? Razlog je 'prvi proljetni uštap'
Iako može izgledati komplicirano, današnji sustav omogućuje kršćanskim vjernicima diljem svijeta zajedničku proslavu ovog važnog blagdana, bez obzira na specifičnosti kalendara koje koriste
DOKKICA pokreće kampanju "Druga strana spektra"
Vaše će poruke s veseljem poslušati, pogledati i pročitati te će iste biti objavljene na njihovim društvenim mrežama povodom Svjetskog dana svjesnosti o autizmu
Zagorci u Josipovcu pokazali "Kaj su jeli naši stari"
"Htjeli bismo ovdje sačuvati te običaje i kulturu i zato smo organizirali manifestaciju ”Kaj su naši stari jeli”. Naše žene danas su pripremile jela koja nisu moderna, već ono što se nekad jelo, a s obzirom na to da je vrijeme korizme, bit će i korizmenih pjesama", kazao je Pavić
Crvene vjeverice ponovno vladaju Strossmayerovim perivojem u Đakovu
Navedenim bi se vjevericama uskoro trebale pridružiti još dvije ženke i mužjak iz zagrebačkog Zoološkog vrta
Matea Vuković: Kroz ljepotu i estetiku do regionalne prepoznatljivosti i brojnih priznanja
Matea Vuković poduzetnica je koja je samostalno pokrenula svojevrsnu beauty revoluciju u našem gradu te, osvojivši prestižne nagrade na brojnim natjecanjima, dokazala kako se može uspjeti i na ovim prostorima
Miljenko odnio pobjedu: Riba pobijedila meso u Slavoniji!
Miljenko je osvojio 36 bodova, desetke su mu udijelile Gordana i Senka, dok je Stevica dao devet bodova - i to zbog tijesta u glavnom jelu. Najnižu ocjenu dobio je od Bobana, sedmicu, i to zbog predjela
Može li Miljenko pobijediti? Sprema ukusnu večeru s više vrsti ribe
U emisiju se prijavio jer mu se jako sviđa raznolikost koju prikazuje u pripravi jela širom Hrvatske
Uskršnja potraga za nagradama u Portanovi!
Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna
Stevica se izjednačio s Gordanom i Bobanom! Roštilj-majstor opet najstroži, a Senka najdarežljivija: 'Lijepo sam se najela, lijepo nas je ugostio'
Maki je priveo kraju pripravu jela, a onda se okrenuo pripremi za doček gostiju
Domaćin Stevica zbunio ekipu: ''Garam masala? Ne znam što je to''
Prijavili su ga kumovi - i to najviše jer je majstor pečenja
Evo kako se provode osječki 'downići' na svoj dan: ''Ne biraju kome će pokloniti osmijeh''
U društvu se sve više razvija svijest o važnosti pravovremenog prihvaćanja i odgovarajućeg tumačenja navedenog sindroma koji je, prije svega, stanje, a ne bolest
1 posto bolje: Koje teško birate?
Voditi računa o prehrani, izbjegavati junk food i redovito vježbati je teško - isto kao što je teško biti u lošoj formi, zadihati se penjanjem na 3. kat i na mjesečnoj bazi se družiti sa svojim liječnikom opće prakse. Mi smo ti koji biramo “naše teško”
Boban oduševio roštiljem i veselom atmosferom, no to nije bilo dovoljno da prijeđe u vodstvo
Ekipa se uskoro našla u kombiju, a domaćin ih je dočekao u Kopačevu uz prigodnu domaću rakiju
Infobip Connect Meetup u Osijeku okupio veliki broj sudionika
Infobip Connect Meetup predstavlja samo jedan od mnogobrojnih događaja koje Infobip organizira širom svijeta kako bi podržao tehnološku zajednicu i potaknuo inovacije u industriji komunikacijske tehnologije
Boban je iznimno kritičan, a kako će ekipa ocijeniti njega? Najstroži ovotjedni kandidat sprema mesnu rapsodiju
Protekle tri godine živi i radi u Osijeku, odakle je stigao iz Leskovca
Gordana dobila visoka 34 boda, Boban i dalje najkritičniji: ''Desert mi se nije baš svidio''
Uskoro je ekipa stigla u Gordanin dom, a ona ih je dočekala uz prigodna pića dobrodošlice - medicu, domaću rakiju, aroniju i višnjevaču
Osječanin s njemačkom adresom stvara fotografije koje ostavljaju bez daha, pogledajte galeriju
Osim poziva da napravi samostalnu izložbu u jednom tamošnjem trgovačkom centru, Toni se može pohvaliti kako je jedan od rijetkih u Njemačkoj koji je fotografirao posljednje trenutke crvenih babuna