Lifestyle / Ostalo

Sve aktivnosti u parku kulture

Otvorene prijave za radionice na Zemlji bez granica

Otvorene prijave za radionice na Zemlji bez granica

Nešto više od 30 dana dijeli nas do početka najvećeg obiteljskog festivala Zemlja bez granica.

Ovogodišnji manifestacijski naziv Vremeplov odvesti će nas u čarobna vremenska razdoblja, maštovite radionice i bogat kulturno-glazbeni program koji će se ove godine održati od 26. do 31. kolovoza u Perivoju kralja Tomislava.

Pred sam početak školske godine najmlađi i njihovi roditelji moći će uživati u pet dana najčudesnije Zemlje koja grad Osijek pretvori u jedno od najpoželjnijih mjesta za život. Ovogodišnji program okupiti će 40 umjetnika iz čak sedam zemalja, a 30-ak radionica tijekom pet dana otvorit će vrata djeci predškolske i školske dobi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve aktivnosti odvijati će se u Parku Kulture gdje će oživjeti jedan poseban grad – grad u kojemu su djeca umjetnici i kreativci koji stvaraju Vremeplov. Ovogodišnja tema je putovanje kroz vrijeme, a stavit će se i naglasak na korištenje isključivo prirodnih materijala. Tako će svi sudionici Zemlje bez granica moći izgraditi svoj vremenski stroj, sudjelovati u radionicama žongliranja, pantomime, kazališta sjena, izrađivati skulpture, a uz bogati gastronomski program usvojiti i vještine malo drugačijeg pripremanja hrane.

Prijave na radionice su otvorene, a prijaviti se možete na linku


Izdvojeno

Reci što misliš!