Lifestyle / Ostalo

Zona ugode uz zavodljive poglede

IN DA SOFA: save the last dance for beer / kod Vodenih vrata

IN DA SOFA: save the last dance for beer / kod Vodenih vrata

Kreativna agencija Adverta u petak 19. srpnja i subotu 20. srpnja, kod Vodenih vrata priprema još jedan u nizu legendarnih provoda.

Okupacija Vodenih vrata nastavlja se i željno očekuje veliku frekvenciju vaših odličnih emocija koje su postale standardni dio programa, jednako kao i nastup (p)residenta Keme.

I ovog petka i subote, 19. i 20. srpnja u periodu od 17.00 do 02.00 sati IN DA SOFA slijeće kod Vodenih vrata i postavlja zonu ugode, dobre glazbe, senzualnog plesa i zavodljivih pogleda. Ovog puta smo se pripremili i potpisali ugovor sa Suncem koje je odlučilo poslati dodatnu količinu svojih zraka na lokaciju te tako ne dozvoliti kiši da nam pokvari planove. U razgovoru s njegovim pjegama rečeno nam je da se baš voli zadržati na zabavi i ostati sve do izlaska brata Mjeseca i ostalih zvijezda galaksije. Da bi vam bilo dobro kao i Suncu, uvelike će pomoći nastup beogradske legende, old school DJ-a, gospodina Mashala. Uz njega,u petak će zrak sjajnim bitovima puniti i Kema. Kema nastavlja i u subotu, a da se vikend upotpuni legendama, svoj Wimbledon za DJ pultom će odigrati i mr. Omke. In da Sofa: save the last dance for beer spremna je još jednom lansirati raketu odličnih vibracija i prosuti ih po Osijeku, a vi dođite, zaplešite i sudjelujte u kreiranju goriva za tu raketu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PETAK
w / Mashala

U goste nam dolazi prekaljeni old school DJ iz Beograda, zaljubljenik u glazbu i dobru zabavu, zastupnik teorije da DJ istovremeno ima zadaću zabaviti i podučiti, u petak priprema ludi provod kakav još nije viđen na ovim prostorima. DJ Mashala sa sobom donosi pun kufer ljubavi prelivenoj preko ploča porijeklom s raznih polica planete kako bi vas raspametio najtvrđim hitovima iz vlastitog glazbenog laboratorija fantastičnih provoda. Rezultat pomno osmišljene plejliste vrhunski su pokreti nogica kojima bi i Beyonce zavidila.

w / Kemma

Standardniji nego jazz standardi pedesetih, opušteniji nego što je ljetni povjetarac, resident DJ Kemma ne prestaje ugađati i najzahtjevnijim ušima, a u petak će svoj repertoar vrtjeti istim žarom kao što su tisuće navijača dočekivali hrvatske reprezentativce prije godinu dana kada su kući donijeli srebro. Još jednom, za sve poklonike ugodnog glazbenog štiva, Kemma iz vlastitog arsenala izvlači one najubojitije note i notice kako bi i one najukočenije kukove zanjihao.

SUBOTA
w / Omke

Omke je svoju popularnost zaradio na neumornim prebiranjima po tipkama miksete, da mu ni Paco de Lucia ne bi bio ravan dok svira flamenco.  Svojim je umijećem proširio tehničke i glazbene granice svoga žanra, a za ovu subotu priprema erupciju plesa iz najuspavanijih vulkana. Omkeov repertoar nije za one slabijeg srca ni mlakog ritma, zadužit će vaše nogice naprednim plesnim koracima, obucite debele džonove ili budite spremni ostati bosi.

Za više informacija pratite Facebook događaj: In Da Sofa: save the last dance for beer / kod Vodenih vrata


Izdvojeno

Reci što misliš!