Lifestyle / Ostalo

u karlovac ga odvela ljubav

Osječanin odselio u Karlovac i izazvao KAOS

Osječanin odselio u Karlovac i izazvao KAOS
KAportal

Osječanin Leo Staković odselio je prije nekoliko godina u Karlovac u kojem se zaljubio.

"U Osijeku sam završio rani predškolski odgoj, a svoju djevojku upoznao sam u Poreču gdje smo radili kao animatori tijekom ljetne sezone. Krenula je veza na daljinu, no često sam dolazio u Karlovac i odmah mi se jako svidio, i sam grad i ljudi, a pogotovo priroda, kako u samom gradu tako i u okolici. Do tada sam cijeli život živio u Osijeku i htio sam isprobati kako bi to bilo živjeti negdje drugdje, biti prepušten sam sebi i svojim sposobnostima", kaže u razgovoru za KAportal.

U razgovoru se dotaknuo usporedbe Osijeka i Karlovca za koje kaže kako su vrlo slični, a istaknuo je kako su i Osječani i Karlovčani iznimno (pre)kritični prema svojim gradovima:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Recimo, jedna stvar koja me osobno zna i naživcirati, a to je da i Osječani i Karlovčani ponekad kritiziraju svoje gradove da su uspavani, ili ako je netko zlonamjernije raspoložen, da su “mrtvi”. To je toliko netočno da je smiješno. I u Osijeku i u Karlovcu se događa i nudi zaista puno toga, ali, eto, postoji taj dio ljudi koji se ne mogu maknuti iz fotelje i s interneta i onda propuštaju sjajne stvari, samo se treba malo bolje informirati. A, možda to i nije samo kod nas tako, no Osijek i Karlovac bolje poznajem i oba grada smatram svojima pa i osobnije doživljavam takve komentare. Evo, priznat ću ti čak da je, iako je Karlovac duplo manji, po civilnim udrugama i njihovim aktivnostima i ispred Osijeka. Kod nas nema toliko aktivnih udruga."

U Karlovcu je pak pokrenuo prvi gradski karneval KAOS, a nakon toga i KIKS, odnosno prvu dramsku radionicu s kojom je ostvario zapažene rezultate.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!