Lifestyle / Ostalo

DRUGI KRUG NAGRADNE IGRE

Poklanjamo vam još tri festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 12

Poklanjamo vam još tri festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 12
Samir Cerić Kovačić

Još je manje od tri tjedna ostalo do početka najvećeg glazbenog festivala u Slavoniji i Baranji - Ferragosto JAM-a, a mi imamo još tri festivalske ulaznice za podijeliti

Od 1. do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru okupit će više od 50 izvođača raspoređenih na čak šest pozornica  što ovogodišnji Ferragosto čini najbogatijim dosad!

Po prvi put aktivnosti su proširene u grad Orahovicu, a najavljeni su i novi sadržaji koji će upotpuniti festivalsko iskustvo na Orahovačkom jezeru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kompletan raspored po danima:

Ulaznice

Pretprodaja festivalskih ulaznica po cijeni od 150 kn za sve dane festivala odvija se putem Entrio sustava i na prodajnim mjestima na lokacijama: Odvija se na lokacijama - Zagreb: Dirty Old Shop, Osijek: Exit, Orahovica: Plavac, Rijeka: Dallas Music Shop, Virovitica: Štedna, Koprivnica: Pixel, Đakovo: Fontana, Požega: Tom Klub, Split: Lumer shop, Entrio outlets –> entrio.hr/outlets

U ponudi putem Entrio sustava su i jednodnevne ulaznice po cijeni od 100 kn. Festivalski paketi u izuzetno ograničem broju mogu se potražiti putem formulara na službenoj stranici festivala.

MORT
INTERJVU s blues-punkerima iz sinja M.O.R.T. uoči Ferragosta: "Uživajte u festivalu i stvarajte uspomene i prijatelje za čitav život"

NAGRADNA IGRA [2. KRUG]

Portal SiB.hr poklanja vam 3x1 festivalsku ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u FB komentare na dnu stranice upisati: SiB me vodi na Ferragosto!, a mi ćemo slučajnim odabirom u četvrtak 18. lipnja izabrati još tri sretna dobitnika/ice.

DOBITNICI: Bojan Bosak, Darko Drašinac, Ana Lucić

Ulaznice podižete na info pultu festivala uz predočenje osobne iskaznice.

Sretne dobitnike ulaznica u našem prvom krugu nagradne igre pogledajte OVDJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!