Lifestyle / Ostalo

večera za 5 na selu

Mlada Gabrijela položila pripremu čobanca i zaradila tri desetke! Gosti složni: Možeš se udati!

Mlada Gabrijela položila pripremu čobanca i zaradila tri desetke! Gosti složni: Možeš se udati!
RTL

Simpatična studentica iz Čepina oduševila je protukandidate svojim kulinarskim umijećem pa su popadale visoke ocijene, no i jedna šestica zbog – atmosfere!?

Najmlađa ovotjedna natjecateljica Gabrijela svim je natjecateljima ostala zapamćena po vedrom duhu i zaraznom osmijehu te su očekivali večeru u njezinom stilu, a ona ih je iznenadila svojom pripremom tradicionalnih jela.

Za predjelo Gabi je poslužila jelo zvano Slavonski geometrijski oblici, što je zapravo bila plata prepuna slavonskih suhomesnatih proizvoda i sireva, ali i mirisnih kiflica koje je sama zamijesila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ja vidim da to tebi ide jako dobro, ti bi se mogla i udati!“, pohvalio ju je Stjepan nakon što je ugledao njezine kiflice, koje su većini gostiju bile mekane i sočne pa su joj pohvalili predjelo, jedino su Jasmini bile tvrde.

večera za 5 na selu Bosutski bećar Stipa priredio večeru na obali Bosuta

Lovi me, ulovi me bilo je glavno jelo za koje je pripremila poznati slavonski čobanac od tri vrste mesa i mješavine začina, a koji je radila po prvi put pa su je svi pohvalili kako je odlično pogodila sve okuse.

„U kombinaciji: divljač, junetina i svinjetina dobijemo izvanredan obrok kao što je ovaj danas bio. Bio je pikantan do te mjere da svi mogu jesti, oni koji vole i ne vole ljuto“, komentirao je Stjepan.Večeru je zaokružila desertom zvanim Bakin kolač – pitom od jabuka koju je poslužila sa sladoledom od vanilije. Nitko od gostiju nije imao nikakvu zamjerku na Gabrijelinu slasticu te su se dobre ocjene mogle namirisati u zraku. Tihana, Jasna i Stjepan tako su Gabi nagradili s desetkama jer im je večera bila po volji.

„Hrana je bila izvrsna, društvo fenomenalno i ja sam zadovoljna“, kazala je Tihana, a Stjepan je nadodao – „Sve mi je bilo fenomenalno, pogotovo zato što se radi o jednoj mladoj gospodični koja je vrhunski odradila predjelo, glavno jelo i desert.“

Unatoč nevjerojatnom nizu od tri desetke, Gabi nije prešla u vodstvo jer je Jasmina ocjenjivala atmosferu, a ne odličnu večeru pa joj je dala ocjenu 6 te je Gabi tako zaradila ukupno 36 bodova.„Moja ocjena je 6 iz razloga što mi je atmosfera bila napeta, a to sve pripisujem njezinoj mladosti, ima još vremena za nju“, zaključila je Jasmina.

Kako će završiti slavonski tjedan, tko će pobijediti i što će pripremati Jasna, pogledajte u petak u 21 sat na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!