Lifestyle / Ostalo

Ritam ljeta uz sofastični tempo

IN DA SOFA @ Vodena vrata / teče i teče jedan ples

IN DA SOFA @ Vodena vrata / teče i teče jedan ples

Kreativna agencija Adverta u petak 5. srpnja i subotu 6. srpnja, kod Vodenih vrata nastavlja s In Da Sofa partijima.

Drage dame i gospodo, davatelji dobrog ritma ovom gradu, naš i vaš i omiljeni ljetni specijal In da Sofa i ovog vikenda je s vama. U petak 5. srpnja i subotu 6. srpnja pokucat ćemo na Vodena vrata u Tvrđi i tamo se zadržati dok nam noge bude dozvoljavale, grla budu vlažna, a osmijesi postojani kao frizure iz reklama za lakove za kosu. Nakon prošlogodišnje plesne afere i ove godine osiguravamo protok plesa i dobre volje popraćene ritmom kojeg će zadati MasterChefovi čije su kajdanke pune allegro tempa.

Već nekoliko godina In da Sofa je simbol dobrog ljetnog provoda, razlog zadržavanja i dolaska u grad, mjesto na kojem želiš biti i događaj koji s ponosom možemo pokazivati svima. Bez vas to ne bi bilo moguće te vas pozivamo da se pridružite manifestaciji kojoj su pokrovitelji zalazak sunca, lagani povjetarac koji ugodno miluje kožu i zvjezdano nebo čija diskretna svjetlost dozvoljava svakome da se pokaže u svom najboljem plesnom izdanju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak, 5. srpnja zabavljat će nas mr. Oliver skoro pa Jamie, vječno mlad i urban zabavljač širokih masa, prekaljenih palčeva i spretnih prstiju koji ovaj put dolazi kao ambasador jedne jednako dobre priče, Grafiti na gradele. Uz Olivera, vratar koji će puštati plesu da teče i teče, bit će uvijek svježi i raspoloženi resident In da Sofe, gospodar još jednog ulaza, onog u Krapinsko, kao Tajči jedan, jedini i neponovljivi, mr. Kemagate. Ispratite petak i dočekajte subotu prljavih tabana u kojima ćete ponijeti samo najbolje utiske.

Subota, 6. srpnja, rezervirana je za dva boksera pokraj kojih ni jedna loša vibracija nije izdržala ni pola prve runde. Iz lijevog kuta dobrim pjesmama bombardirat će vas višestruki prvak u maratonskim latinoameričkim plesovima s naglaskom na rumbu, čovjek koji je u stanju programirati da i prijenos mise bude spektakl, čovjek uz kojeg se volite zabavljati, mr. Kolak. Iz desnog će mu se kuta pridružiti lošoj volji nikad osvojiva tvrđava, simpatični i hrpu centimetara visok, čovjek prepun iskustva u rasturanju plesnog podija, za dobru šalu uvijek spreman ,mr. Flegma

Pridružite nam se u ovoj avanturi i osvojite si još jedan vikend koji ćete pamtiti po dobrom. 
Vidimo se kod Vodenih vrata u Tvrđi i pustimo tom jednom plesu da teče i teče.

Za više informacija pratite Facebook događaj: In Da Sofa @Vodena vrata / teče i teče jedan ples


Izdvojeno

Reci što misliš!