Lifestyle / Ostalo

pozitivna melodija

Nova pjesma i prvi autorski singl Adrijane Baković “Srce to zna” pjeva o snazi ljubavi koja nas sve pokreće!

Nova pjesma i prvi autorski singl Adrijane Baković “Srce to zna” pjeva o snazi ljubavi koja nas sve pokreće!
PR

Nakon što je s posljednjim singlom „Ljubav je moja cesta“ oduševila mnogobrojnu publiku i radijske urednike, mlada Osječanka Adrijana Baković je pronašla put i do nacionalne top ljestvice HR TOP 40.

No ovoga je puta priča nešto drugačija jer je sada Adrijana dala autorski pečat pa je tako zajedno s kolegicom Lucijom Dežmalj pisala tekst i stvarala glazbu u novom singlu „Srce to zna.“

Ovu odličnu autorsku suradnju doživjela je jako pozitivnom i navodi kako je izrazito sretna i ponosna što ima priliku surađivati s mladim, talentiranim ljudima koji su njezine želje i afinitete pretočili u ovu pjesmu.

Za aranžman i glazbenu produkciju zaslužan je mladi dvojac Jan Erceg i Dominik Lučić (Le produkcija) koji su napravili odmak od prethodnog zvuka i kreirali pop/gospel zvuk u kojem se Adrijana odlično pronalazi.


„Ponosna sam na ovu pjesmu jer sam utkala sebe u njen nastanak i zato ju doživljavam drugačije od ostalih. Riječi su subjektivne i svaki put kad ju otpjevam toliko ju proživim da se uvijek u nekom dijelu naježim bez obzira na to što ju slušam i imam u glavi već duže vrijeme, posebna mi je. Za pop-gospel izričaj odgovorni su svi koji su sudjelovali u realizaciji ove pjesme pa im se ja od srca zahvaljujem jer su moju viziju pretočili u finalni po meni odličan zvuk u kojem bih voljela ostati i u budućnosti“ zaključila je Adrijana.

Spot za „Srce to zna“ snimljen je u prekrasnoj Istri, u idiličnom Grožnjanu. Za produkciju spota zaslužan je Marko Zeljković koji je već uigrani član Adrijanine ekipe. Uživajte u predivnoj ljubavnoj pjesmi „Srce to zna“ koja će vas oduševiti svojom pozitivnom melodijom.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!