Lifestyle / Ostalo

Popusti i do 70%

Portastična srijeda još je bolja uz sezonska sniženja

Portastična srijeda još je bolja uz sezonska sniženja

Portastična srijeda se uz sezonska sniženja slaže kao šlag uz tortu.

Portanova je obojana bojama sezonskih sniženja, a trgovine su odlučile začiniti ionako povoljni shopping sa dodatnim sjajnim popustima povodom prve srijede u mjesecu.

U Hervisu, Massu, Galileu i Springfieldu vas u srijedu 3. srpnja očekuju popusti do 60%, a u Jordie'su do čak 70%. U trgovinama Bershka, Europa92, PittaRosso, Pull&Bear, Sinsay iskoristite do 50% popusta, a u Adidasu, Cicibanu, Stradivariusu ili ShoeBeDo do 40% popusta!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Omiljena Zara pripremila je do 30% popusta kao i Triumph i women'secret, ali svakako navratite i u Mango i H&M  gdje je prije par dana započela prva runda ljetnih sezonskih sniženja.

U dm-u vas sad već tradicionalno očekuje 15% popusta za kupovinu iznad 200 kuna, dok vas na primjer u trgovini CCC također očekuje zanimljiva akcija: kod kupnje 2 artikla – drugi ćete platiti u pola cijene, a kod kupnje 3 artikla – najjeftiniji ćete platiti samo 1 lipu.

Dolazak u Portanovu začinite zabavnim sadržajem jer vas u GBowlingu očekuje 50% popusta na kuglanje, a ne zaboravite da je sutra i Moja Cinestar srijeda te u kino možete za samo 22 kune!

Koji vas sve popusti očekuju u srijedu 3. srpnja potražite na www.portanova.hr.


Izdvojeno

Reci što misliš!