Lifestyle / Ostalo

Brojni popusti čekaju

Portanova: Dječja predstava za najmlađe, sezonska sniženja za sve

Portanova: Dječja predstava za najmlađe, sezonska sniženja za sve

Sezonska sniženja, zabava za najmlađe i humanitarna akcija dobrovoljnog darivanja krvi neka budu motiv za dolazak u omiljeni shopping centar.

Subota 29. lipnja rezervirana je za još jednu humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove.

U nedjelju 30. lipnja u 11 sati u ugodno klimatiziranom prostoru Portanove počastite svoje mališane odličnom predstavom u izvedbi Dječjeg kazališta iz Osijeka. Vitez bez konja je topla i duhovita priča o Vitezu bez Konja i Konju bez Viteza koji se uzajamno traže, jer su jedan bez drugog nepotpuni i nesretni. Na svome putovanju sreću zločeste Razbojnike, Zmajeve, Čarobnjake ali sve to ih ne sprječava da budu ustrajni u svojoj želji da pronađu istinskog prijatelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadovoljstvo ovih dana predstavlja i svaka kupovina u Portanovi! Sezonska sniženja su počela prije nekoliko dana pa gotovo da nema izloga koji ne zove na shopping sa značajnim uštedama. Izbor je još velik pa požurite pod stvari koje ste dugo priželjkivali, a sada ih možete kupiti po zaista povoljnim cijenama.

Uživajte u najpovoljnijoj kupnji godine i napunite ormar aktualnim trendovima!


Izdvojeno

Reci što misliš!