Lifestyle / Ostalo

nagradna igra

Poklanjamo vam festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 12

Poklanjamo vam festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 12
Samir Cerić Kovačić

Mjesec i pol dana ostalo je do početka najvećeg glazbenog festivala u Slavoniji i Baranji - Ferragosto JAM-a, i pravo je vrijeme da neke od vas nagradimo festivalskim ulaznicama

Od 1. do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru okupit će više od 50 izvođača raspoređenih na čak šest pozornica  što ovogodišnji Ferragosto čini najbogatijim dosad!

Po prvi put aktivnosti su proširene u grad Orahovicu, a najavljeni su i novi sadržaji koji će upotpuniti festivalsko iskustvo na Orahovačkom jezeru.

 

ferragosto jam
predstavljen kompletan program i novosti festivala Josipa Lisac, Urban&4 i Krankšvester zakucavaju finalni popis 12. Ferragosto Jama

Ulaznice i paketi:
Pretprodaja festivalskih ulaznica po cijeni od 135 kn traje sve do 20. lipnja nakon čega cijena raste. Odvija se na lokacijama:
Zagreb: Dirty Old Shop
Osijek: Exit
Orahovica: Plavac
Rijeka: Dallas Music Shop
Virovitica: Štedna
Koprivnica: Pixel
Đakovo: Fontana
Požega: Tom Klub
Split: Lumer shop
Entrio outlets –> 
entrio.hr/outlets

U ponudi će se vrlo uskoro naći i izuzetno limitiran broj festivalskih paketa po cijeni od 300 kn koji će se moći nabaviti isključivo narudžbom putem Ferragosto društvenih mreža, a sadržavat će Ferragosto torbu ili ruksak, festivalsku ulaznicu, majicu, bedž, naljepnicu te pokoji sponzorski poklon.

NAGRADNA IGRA [ZAVRŠENA!]

Portal SiB.hr poklanja vam 3x1 festivalsku ulaznicu. Za sudjelovanje u nagrandoj igri potrebno je u FB komentare na dnu stranice upisati: SiB me vodi na Ferragosto!, a mi ćemo slučajnim odabirom u petak 21. lipnja izabrati tri sretna dobitnika/ice.

Dobitnici su: Doris Turk, Marija Matoković i Krešimir Tuksar


Izdvojeno

Reci što misliš!