Lifestyle / Ostalo

Ale ao navija stadion

Učenici osječke škole snimili pjesmu za Rebića, Perišića, Modrića i ekipu

Učenici osječke škole snimili pjesmu za Rebića, Perišića, Modrića i ekipu
Tomislav Maltašić

Učenici osječke Osnovne škole Tin Ujević, snimili su pjesmu Nogomet i premijerno je izveli na subotnjoj utakmici protiv Walesa u Gradskom vrtu.

Tekst i glazbu nspisala ja nastavnica glazbenog Andrea Opačak koja je pjesmu posvetila svom sinu koji pjeva solo dionice u pjesmi.

"Pjesmu smo snimali u studiju profesora glazbene kulture gospodina Darka Ocvirka, a u pripremi je i spot... Pjesmu smo poslali Hrvatskom nogometnom savezu i njima se jako svidjela pa su nas pozvali da nastupimo na stadionu", kaže učiteljica Opačak još pod dojmom subotnjeg nastupa pred 17 tisuća ljudi.

Vrhunac je bio kad im se javio gospodin Zoran Cvrk i predstavio se kao bivši učenik prve generacije njihove škole, a danas pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju utakmica.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Osijeku Fotogalerija

"Učenici su s njim napravili intervju sa pregršt pitanja od najdražeg predmeta u školi i utakmica, a glavno pitanje bilo je naravno kako mu se sviđa naša pjesma", dodaje učiteljica.

Na stadionu je pjevalo 65 učenika OŠ Tin Ujević uz svoje učitelje te ravnateljicu Jasenku Vajdić. Bilo je ovo jedno prekrasno iskustvo za sve njih, a djeci najveća radost i ispunjenje snova.


Izdvojeno

Reci što misliš!