Lifestyle / Ostalo

navečer krankšvesteri, bad copy i atheist rap

Subota na 20. Pannonian Challengeu donosi BMX kvalifikacije i gledanje tekme

Subota na 20. Pannonian Challengeu donosi BMX kvalifikacije i gledanje tekme
Ivica Benić/SiB.hr

Let 3, Hladno pivo, The Nilz i Debeli precjednik sinoć su napunili Vegu, a šuška se kako će i navijači Walesa poslije tekme doći u skate park.

Jubilarni, 20. Pannonian Challenge polako se bliži kraju, ali prije velikog finalnog dana, koji će u nedjelju donijeti uistinu najbolje od najboljeg iz svijeta BMX-a, mora se napraviti selekcija kroz napete kvalifikacije koje su na redu ove subote. Naime, od samog jutra osječki će skate park preplaviti vozači na malim biciklima, zagrijavajući se za najveće natjecanje ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe.

XX. Pannonian Challenge - Inline day Fotogalerija

Amateri će tako svoje vještine pokazati već od 10 sati, dok se dugo iščekivane kvalifikacije u BMX Elite/Pro disciplini očekuje s početkom u 13.30. Budući da se na ovo natjecanje prijavilo uistinu mnoštvo vrsnih svjetskih i regionalnih BMX vozača, istoga dana, u popodnevnim satima, održati će se i polufinale s početkom u 18 sati. U polufinalu će svi posjetitelji vidjeti samo djelić onoga što ih očekuje u velikom nedjeljnom finalu.

Let 3 i Hladno pivo 'razvalili' Vegu Fotogalerija

Treba istaknuti kako 20. Pannonian Challenge prati puls grada Osijeka koji ovoga vikenda živi sportski, pa će svi posjetitelji pokraj skate parka na lijevoj obali Drave moći pogledati i kvalifikacijsku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije protiv Walesa za EURO 2020. godine. Ovo je izuzetno važna utakmica za Hrvatsku, pa će sve u skate parku stati od 15 sati, kako bi se Vatreni zdušno podržali i od strane ljubitelja ekstremnog sporta.

Nakon utakmice i adrenalinskog polufinala BMX-a, posjetitelji 20. Pannonian Challengea će se pokušati smiriti u dvorištu Vege, što im zasigurno neće dopustiti osječki reperi – Krankšvester, koji startaju od 22 sata. Nakon njih, melodična MAiKA će nastaviti animirati i ponovno sastaviti osječku publiku, koja će se definitivno potpuno raspustiti uz susjede iz Atheist Rapa, dok će sve finalizirati otkačeni Bad Copy, koji ujedno zatvara glazbeni program jubilarnog Pannonian Challengea.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!