Lifestyle / Ostalo

Ovo su Slavonci koji traže ljubav na selu

Ovo su Slavonci koji traže ljubav na selu

'Ljubav je na selu' i po dvanaesti put spajat će srca diljem Lijepe Naše, a životnu družicu traži jedanaest usamljenih muškaraca. Među njima je i trojica Slavonaca.

JOSIP VODIČKA (31), POŽEGA

Josip Vodička ima 31 godinu i vlasnik je OPG-a na kojem sam brine o ovcama i svinjama, a ima i voćnjak te zemlju na kojoj sadi pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. Josip je član lokalnog DVD-a, a voli pjevati i plesati. Tata je šestogodišnjeg sina, a iza sebe ima brak u kojem je bio tri i pol godine.  Za sebe kaže da je vrijedan, zabavan i društven, a kao manu navodi to što previše radi. Usprkos tome, uvijek nađe vremena za druženje i izlaske s prijateljima. Buduća Josipova partnerica, otkriva, mora biti nekoliko godina mlađa od njega, srednje građe i visine, i to bi bila, kaže Josip, idealna žena s kojom bi mogao osnovati obitelj te zajedničkim snagama raditi na imanju i oko životinja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

MIHAEL DERDIĆ (37), SLADOJEVCI (Slatina)

Mihael Derdić ima 37 godina i po struci je frizer, ali se bavi izradom namještaja u svojoj radionici. Živi s mamom, tatom i bakom na farmi na kojoj uzgaja kokoši, ali i obrađuje vinograd. Član je lokalnog DVD-a, u slobodno vrijeme igra nogomet ali i, kaže, iznajmljuje sobe. Do sada je bio u tri duže veze, a sve su, priznaje, uglavnom završavale zbog toga što su prelazile u rutinu. Mihael je otkrio da je najluđe što je učinio za ljubav bilo to što je poslao djevojci cvijeće za Dan žena, no cvjećar je zapisao krivu adresu, pa se za njegovu gestu pročulo po cijelom selu. Sada se nada da će pronaći djevojku koja nije umišljena, koja je poštena i po mogućnosti plave kose.

STJEPAN BASARIĆ (27), ILAČA (Tovarnik)

Stjepan Basarić ima 27 godina, a ima svoj OPG sa svinjama i kokošima, vinograd, voćnjak i vrt te uzgaja  kukuruz, ječam, zob i soju. Stjepan živi s roditeljima, sestrom i bratom, a svira tamburu u bendu s kojim nastupa na svadbama. Za sebe kaže da je društven, zabavan i uvijek spreman za šalu. Do sada je imao je nekoliko kraćih ljubavnih veza, a prekidao ih je, kako kaže, jer nije bila riječ o nečemu ozbiljnome. Otkriva da bi volio upoznati ozbiljnu i odgovornu djevojku njegovih godina s kojom bi osnovao obitelj i imao djecu.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!