Lifestyle / Ostalo

Sudjelujte u Facebook aukciji fotografija za pomoć djeci u SOS Dječjim selima

Sudjelujte u Facebook aukciji fotografija za pomoć djeci u SOS Dječjim selima

SOS Dječje selo Hrvatska pokrenulo je facebook aukciju fotografija koja će trajati od 6. do 13. svibnja. Aukcija fotografija nudi 20 vrhunskih radova izrađenih na aluminijskim pločama formata 60x80 cm, a sav prihod aukcije namijenjen je za pomoć djeci SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Posebnost ove akcije jest što će pobjednici dobiti visokokvalitetno izrađenu fotografiju koja će biti trajni podsjetnik na dobro djelo – donaciju za pomoć djeci u SOS Dječjim selima.

„Pozivamo sve zainteresirane da na Facebook-u pogledaju predivne fotografije, a koje su ponuđene na aukciji za pomoć djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima. Zahvaljujemo autorima fotografija i našim dragim partnerima iz tvrtke CEWE, koji su pomogli aukciju i time omogućili sretno djetinjstvo naše djece.“, izjavila je Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Početna cijena aukcije gotovo je dvostruko niža od tržišne cijene izrade fotografije na visokokvalitetnoj aluminijskoj ploči, a pobjednici će uz nju dobiti i specijalizirani sistem za postavljanje na zid, sve u cilju dodatne motivacije sudionika na sudjelovanje u aukciji.

Fotografije koje su od danas ponuđene na aukciji prikazane su tijekom travnja i na izložbi Naš svijet je lijep, u tunelu Grič, koju je posjetilo gotovo 30.000 posjetitelja.

"Neizmjerno je zadovoljstvo i privilegija biti u mogućnosti pomagati organizaciju SOS Dječje selo Hrvatska i potpuno sam uvjeren da će Hrvatska još jednom pokazati svoje veliko i nesebično srce jer kroz ovu aukciju imamo svi priliku ne samo pomoći djeci, već i zauzvrat dobiti lijepo i vrijedno umjetničko djelo hrvatskih fotografa koji su se odazvali našem pozivu i nesebično ustupili svoje fotografije za ovaj projekt. Kompanija CEWE već treću godinu zaredom pomaže lokalnu organizaciju SOS Dječje selo, no i globalno još i puno duže te planiramo biti partneri i dalje.", izjavio je regionalni direktor tvrtke CEWE Igor Roth.

Akciju za pomoć djeci u SOS Dječjim selima podržali su autori 20 vrhunskih fotografija – Toma Kezić, Vlatka Glasnović, Tomislav Safundžić, Paulo Dukić i Alan Grubelić - donirajući svoja autorska djela te tvrtka CEWE zahvaljujući kojoj su fotografije izrađene na aluminiju.

Sudjelujete u aukciji i učinite život djece u SOS Dječjim selima još ljepšim i sretnijim!

O izložbi Naš svijet je lijep

Na izložbi u organizaciji SOS Dječjeg sela Hrvatska i partnerstvu sa tvrtkom CEWE prikazane su fotografije s najvećeg foto natječaja na svijetu 2017. godine, Our world is beautiful 2017 tvrtke CEWE, a o visokoj razini kvalitete fotografija svjedoči i komentar stručnog osmeročlanog suda koji su birali fotografije natječaja:

"Kvaliteta više od 183.000 fotografija općenito, ali i pobjedničkih fotografija konkretno, bila je na profesionalnom nivou. Ono što najviše impresionira je uspjeh autora da sažmu umjetničku i tehničku komponentu u fotografije koje omogućuju da se doživi ljepota i veličanstvenost motiva fotografija. Neke od fotografija oduševile su nas jednostavnim strukturnim sredstvima i formalno koncentriranim dijelovima koji stvaraju veliku napetost motiva.“

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!