Lifestyle / Ostalo

Prekrasna Vukovarka prva je Miss Supranational Slavonije i Baranje

Prekrasna Vukovarka prva je Miss Supranational Slavonije i Baranje

Po prvi puta održao se Miss Suprantional Slavonije i Baranje. Izbor se održao u svečanoj dvorani Barun Trenk u Vinkovcima, a najljepša je bila Paula Ćaić iz Vukovara koja ima 21. godinu i studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku.

Po prvi puta održao se Miss Suprantional Slavonije i Baranje. Izbor se održao u svečanoj dvorani Barun Trenk u Vinkovcima, a najljepša je bila Paula Ćaić iz Vukovara koja ima 21. godinu i studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku.

Prva pratilja je Osječanka Ana Dizdar, dok je druga pratilja Barbara Dugovečak iz Našica, Miss fotogeničnosti ponijela je Mihaela Horvat iz Slavonskog Broda.
Na izboru je sudjelovalo 17 djevojaka iz Slavonije i Baranje.

Za titulu najljepše natjecale su se: Valentina Srbljanin (Našice), Elena Popović (Slavonski Brod), Leonarda Lukačević (Nova Gradiška), Matea Galić (Slavonski Brod), Mihaela Horvat (Slavonski Brod), Nikolina Benak (Beli Manastir), Nikolina Manojlović (Vinkovački Banovci), Ana Zeba (Slavonski Brod), Tea Pavičić (Slavonski Brod), Paula Čaić (Vukovar), Manuela Mađaroš (Stari Jankovci), Ana Dizdar (Slavonski Brod), Slavica Stipanović (Slavonski Brod), Liza Stipanović (Đakovo), Ana Marija Duspara (Slavonski Brod), Barbara Dugovečak (Našice) i Stefani Stuhli (Osijek).

Vlasnice licence i organizatorice izbora za Hrvatsku, te modne agantice koje dugi niz godina organiziraju izbore na visokoj razini, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u svijetu mode, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, čestitale su natjecateljicama te uručile cvijeće, a tijaru joj je predala aktualna Miss Supranational Hrvatske 2018. Tihana Babij.

SUPRANATIONAL 2

Natjecateljice su se na izboru predstavile u četiri izlaska, pa smo tako smo u prvom izlasku vidjeli veselo izdanje u kojemu su se prijavile na izbor, u drugom izlasku djevojke su se predstavile u etnohaljinama ‘‘Vrisak konca‘‘ dizajnerice Gordane Marijić Božinović iz Slavonskog Broda. Kreacije su to inspirirane povijesnim detaljima i zlatovezom Slavonije i Baranje, a u trećem izlasku djevojke su nosile svečane haljine salona Klare Kotromanović, iz Osijeka (Josipa Jurja Strossmayera 21) koja u ponudi ima najveći izbor originalnih vjenčanica i svečanih haljina vlastite modne marke, dok su haljine upotpunile naušnicama M desing koja u ponudi ima ručno unikatne radove vrhunske kvalitete, narukvice,ogrlice, umjetničke slike, ukrase, ukrasne kutije, te se također nalazi u centru Osijeka (Kapucinska 27). Uz haljine i nakit djevojke su nosile i torbice trgovine Šmizla koja nudi široki asortiman nakita, haljina,suknji, sunčanih naočala, privjesaka možete ih pronaći u centru grada Osijeka (Trg slobode 3).

U svom posljednjem izlasku djevojke su zablistale u vjenčanicama salona Exclusive iz Nove Gradiške. Misija salona za organizaciju vjenčanja Exclusive - Nova Gradiška je san svake mladenke pretvoriti u stvarnost. Za predivno ukrašenu salu i cvijeće pobrinuli su se cvjetni Atelier Flora koja izrađuje bukete od umjetnog i živog cvijeća, ukrase za svadbe, cvjetne kutije, cvjetne torbice, a nalaze se u Osijeku (Kaštelanska 42 a).
 
U zabavnom su programu nastupili Gabrijela Babić, Igor Delač, Pero Galić, Colonia te grupa Vox.

Finalni izbor će se održati 5. lipnja u Vodicama gdje se će se Miss Supranational Slavonije i Baranje Paula Čaić te prva i druga pratilja kao i Miss fotogeničnosti boriti za titulu Miss Supranational Hrvatske.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!