Lifestyle / Ostalo

Sjajna ideja osječkog kafića - popij kavu ili pivo i plati bitcoinima

Sjajna ideja osječkog kafića - popij kavu ili pivo i plati bitcoinima

Osječki Campus Caffe od danas uvodi jednu novinu u svoje svakodnevno poslovanje. Prvi je to kafić u Osijeku u kojem ćete tako moći plaćati kripto valutama.

"Budući da mozak treba odmor od učenja i napornog rada, popij kavu, razbudi se i udahnite svjež zrak. Campus Caffe ima pravo rješenje za savršeni spoj ugodne atmosfere i izvrsne kave, a ako si slučajno zaboravio novčanik, no sikiriki – dovoljno je da imaš mobitel. Od danas kavu, ali i bilo koji drugi napitak koji ti u tom trenutku treba možeš platiti u kriptovalutama putem #FIMAPay usluge - brzo i jednostavno, da ostane vremena za uživanje na sunčanoj terasi i psihičke pripreme za ispite", stoji u objavi na njihovoj Facebook stranici.

Tako ćete svoje omiljene napitke moći platiti u nekoliko dostupnih kripto valuta i to #bicoin, #ether i #litecoin jednostavno uz skeniranje QR koda svojim mobitelom preko walleta koji posjedujete.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Campus Caffe od ranije već poznat kao iznimno inovativan pa je tako u svoju svakodnevicu uveo razmjenu studentski skripti, a poznat je i kao mjesto okupljanja studenata na brojnim pub kvizovima.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!